Η Zendaya με το απόλυτο tenniscore look στο Wimbledon - Η εμφάνιση με blazer και γραβάτα

15.07.2024
Η Zendaya με το απόλυτο tenniscore look στο Wimbledon - Η εμφάνιση με blazer και γραβάτα
ΠΗΓΗ:@wimbledon
Έδωσε την δική της πρόταση για το tenniscore trend!

Η Zendaya τράβηξε τα βλέμματα στο Wimbledon με μια κομψή εμφάνιση φέρνοντας ξανά το tenniscore trend στο προσκήνιο με το απόλυτο outfit. Η εμφάνισή της, επιμελημένη από τον Ralph Lauren, ήταν ένας φόρος τιμής στο κολεγιακό στυλ, συνδυάζοντας στοιχεία της δεκαετίας του '80 με μοντέρνες πινελιές.

Η 28χρονη ηθοποιός παρευρέθηκε στο All England Club για τον μεγάλο τελικό των γυναικών, εντυπωσιάζοντας με μια εμφάνιση που αντλούσε έμπνευση από το στυλ των prep school, ενσωματώνοντας ανδρόγυνα στοιχεία που προσέδιδαν μια ξεχωριστή νότα στο συνολικό look.

Πιο συγκεκριμένα, η Zendaya επέλεξε ένα ανοιχτόχρωμο μπεζ και καφέ tweed oversized σακάκι από τον Ralph Lauren, το οποίο συνδύασε με ένα κλασικό γαλάζιο πουκάμισο του ίδιου οίκου. Στα αξεσουάρ, προτίμησε μια πλεκτή μεταξωτή μπλε γραβάτα με λευκές ρίγες και μια τσάντα ώμου Louis Vuitton. Όπως και ο χαρακτήρας της, Tashi Duncan, στην ταινία «Challengers», ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ψηλόμεσο σκούρο μπλε τζιν παντελόνι και ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια από τη δεκαετία του '80 με μεγάλο μαργαριτάρι.

{https://www.instagram.com/p/C9XeyL-tP2N/}

Με το απόλυτο tenniscore look η Zendaya στο Wimbledon

Η σταρ επέστρεψε για τον ανδρικό τελικό στις 14 Ιουλίου με μια νέα εμφάνιση από τον Ralph Lauren. Αυτή τη φορά, φόρεσε ένα λευκό σακάκι με ριγέ λευκό και μπλε πουκάμισο, συνοδευόμενο από πλεκτή μεταξωτή γραβάτα σε σκούρο μπλε χρώμα.

{https://www.instagram.com/p/C9acNgQtyZZ/?utm_source=ig_embed&ig_rid=067d3f49-a8b7-4d0d-ac80-446117bc9f9d}

Η Zendaya έχει εμφανιστεί με tenniscore theme κατά τη διάρκεια της περιοδείας Τύπου για την ταινία «Challengers» στην οποία πρωταγωνιστεί και η εμφάνισή της στο Wimbledon φαίνεται να είναι εμπνευσμένη από τον τελευταίο της ρόλο. Στην ταινία υποδύεται την Tashi, μια πρώην τενίστρια που έγινε προπονήτρια και μεταμορφώνει τον σύζυγό της από μέτριο παίκτη σε πρωταθλητή grand slam.

{https://www.instagram.com/reel/C9XtnBBiESE/?utm_source=ig_embed&ig_rid=51613994-173c-4153-90aa-8062d196b8dd}

Με το καλοκαίρι να χαρακτηρίζεται από την αισθητική tenniscore, μπορούμε να αντλήσουμε έμπνευση από το στυλ της Zendaya και να ενσωματώσουμε παρόμοια στοιχεία στο καθημερινό μας ντύσιμο, ακόμη και αν δεν επισκεπτόμαστε τα γήπεδα του τένις τόσο συχνά όσο θα θέλαμε.

Τελευταία τροποποίηση στις 15.07.2024 - 12:15