Hailey Bieber: Η φωτογραφία σε προχωρημένη εγκυμοσύνη με denim outfit

13.07.2024
Hailey Bieber: Η φωτογραφία σε προχωρημένη εγκυμοσύνη με denim outfit
Απολαμβάνει την κάθε στιγμή όντας έγκυος.

Σε ένα νέο καρουζέλ φωτογραφιών στο Instagram, που δημοσίευσε την Πέμπτη 11 Ιουλίου, το μοντέλο μας έδωσε μια γεύση από την καθημερινότητά της μέχρι τώρα. Σε μία φωτογραφία, ποζάρει στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου φορώντας ένα λευκό T-shirt και ένα κόκκινο πλεκτό μάλλινο σκουφάκι. Σε άλλη φωτογραφία, φοράει ένα oversized ναυτικό μπλε T-shirt της Fila, ενώ σε μία ακόμα κοιτάζει απευθείας την κάμερα. Στο ίδιο καρουζέλ, η Hailey έχει μοιραστεί φωτογραφίες από διάφορες στιγμές της καθημερινότητάς της και μέρη που έχει επισκεφθεί.

{https://www.instagram.com/p/C9QRkefy6SA/?img_index=1}

Η Hailey και ο Justin Bieber ανακοίνωσαν τον Μάιο του 2024 ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί, και αποκάλυψαν επίσης ότι ανανέωσαν τους όρκους τους μετά από έξι χρόνια γάμου.

Σύμφωνα με πηγή κοντά στο ζευγάρι που μίλησε στο People, «Είναι πολύ συγκινημένοι και οι δύο. Αισθάνονται πολύ ευλογημένοι και προστατευτικοί απέναντι στο μωρό από τη στιγμή που το έμαθαν. Το μοιράστηκαν με την οικογένεια και τους στενούς φίλους τους, θέλοντας να το κρατήσουν μυστικό και να το απολαύσουν όσο το δυνατόν περισσότερο πριν το ανακοινώσουν δημόσια».

{https://www.instagram.com/p/C7XLLm2vBMU/?img_index=1}

Περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Όπως αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον τους, η Hailey δεν ήθελε να βιαστεί να αποκτήσει παιδί αμέσως μετά τον γάμο τους, παρόλο που «ήξερε από πάντα ότι ήθελε να γίνει μητέρα, οπότε αυτό είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα». Ήθελε να απολαύσουν την κοινή τους ζωή ως ζευγάρι πριν προσπαθήσουν για παιδί. Από τη στιγμή που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, φαίνεται να απολαμβάνει κάθε στιγμή και μοιράζεται συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της με τους ακόλουθούς της.

Τελευταία τροποποίηση στις 13.07.2024 - 18:43