Υλικά (για 4 άτομα)
- 1 στήθος βραστού ή ψητού κοτόπουλου (περίπου 250 γραμμ.)
- 120 γραμμ. τυρί τσένταρ
- 1/2 φλιτζ. αγγούρι σε μικρά κομμάτια
- 1/3 φλιτζ. μαγιονέζα
- 1 κοτσάνι σέλινο
- 1/2 φλιτζ. μαύρες ελιές σε μικρά κομμάτια
- 1/3 φλιτζ. ραπανάκια σε μικρά κομμάτια
- 1 κουταλάκι άνηθος ξερός
- 1/8 κουταλάκι τριμμένο μαύρο πιπέρι
- 2 μεγάλες αραβικές πίτες
- 4 φύλλα μαρουλιού
Εκτέλεση
1. Ανακατεύετε όλα τα υλικά (εκτός από τις πίτες και το μαρούλι) σε ένα μπολ.
2. Το σκεπάζετε και αφήνετε στο ψυγείο για 1 ώρα για να αναμειχθούν οι γεύσεις.
3. Κόβετε κάθε πίτα στη μέση, απλώνετε σε κάθε κομμάτι ένα φύλλο μαρουλιού και το γεμίζετε με 1 φλιτζάνι κοτοσαλάτα.