Υλικά (για 8 άτομα)
*6 αβγά ,8 φέτες μορταδέλα, 8 ψωμάκια για σάντουιτς , λίγο βούτυρο , 2 κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες ,1 κουτ. γλυκού κορν φλάουρ ,4-5 κουτ. σούπας γάλα , 1 κουτ. γλυκού αρωματικά χόρτα (θυμάρι, μαντζουράνα και μαϊντανός) , αλάτι , πιπέρι , 4 αγγουράκια τουρσί κομμένα σε ροδέλες
Εκτέλεση
1. Χτυπάτε τα αβγά σε ένα μπολ και προσθέτετε το κορν φλάουρ διαλυμένο μέσα στο γάλα, τα αρωματικά χόρτα και το αλατοπίπερο.
2. Ζεσταίνετε το βούτυρο και σοτάρετε ελαφρά τις ροδέλες των κρεμμυδιών μέχρι να αρχίσουν να μαλακώνουν.
3. Ρίχνετε το μείγμα των αβγών και το τηγανίζετε πρώτα από τη μία πλευρά.
4. Κατόπιν γυρίζετε την ομελέτα από την άλλη μεριά για να ψηθεί.
5. Την κόβετε σε ορθογώνια κομμάτια 5x3 εκατοστά.
6. Ετοιμάζετε σάντουιτς βάζοντας δύο φετάκια ομελέτας και ανάμεσα 1 φέτα μορταδέλα και ροδέλες από αγγουράκι τουρσί.