Υλικά
- 3 φέτες ψωμί για τοστ
- 2 φέτες ζαμπόν
- 2 φέτες κασέρι για τοστ
- 1 κομμάτι φέτα τετράγωνο
- 1 αβγό βραστό ? 1 φύλλο μαρούλι
- 1/2 ντομάτα κομμένη σε ροδέλες
- Μαγιονέζα
- Μουστάρδα
- Κέτσαπ
- Ελάχιστο αλάτι
- 4 οδοντογλυφίδες
Εκτέλεση
1. Ψήνετε τις φέτες του ψωμιού στη φρυγανιέρα (ή στην τοστιέρα).
2. Αλείφετε την κάθε φέτα με ελάχιστη μαγιονέζα από τη μία μεριά.
3. Βάζετε τις 2 φέτες ψωμί δίπλα δίπλα και αρχίζετε να προσθέτετε τα υλικά με τη σειρά: ζαμπόν, τυρί, ντομάτα, φέτα, αβγό, μαρούλι, ελάχιστη μουστάρδα και λίγο κέτσαπ.
4. Τοποθετείτε με προσοχή το ένα πυργάκι πάνω στο άλλο και καπακώνετε με την τρίτη φέτα ψωμί. Τα πιέζετε όλα μαζί και καρφώνετε τις οδοντογλυφίδες στις τέσσερις πλευρές (όχι στις γωνίες).
5. Κόβετε το σάντουιτς στα 4 και σερβίρετε.
6. Αν θέλετε, τηγανίζετε λίγες πατάτες και τις σερβίρετε στο κέντρο του πιάτου.