Υλικά
- 1 κιλό σιτάρι καθαρισμένο και αποφλοιωμένο
- 1 φλιτζάνι μυζήθρα ή ανθότυρο
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- 2 φυλλαράκια δυόσμου για γαρνίρισμα
- 2 λίτρα νερό
EKTEΛEΣH
Ρίχνουμε το σιτάρι να βράσει σε μεγάλη κατσαρόλα με 2 λίτρα νερό. Οταν βράσει καλά, το αποσύρουμε από τη φωτιά και το λιώνουμε με πιρούνι μέχρι να γίνει πηχτός πολτός. Τρίβουμε τη μυζήθρα ή το ανθότυρο, το προσθέτουμε στον πολτό και ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά. Ραντίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και γαρνίρουμε με φυλλαράκια δυόσμου.