- 1/2 κ. baby σπανάκι
- 1 κρεμμύδι τριμμένο
- 1 ματσάκι άνηθο και 1 μαϊντανό ψιλοκομμένα
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 1 αυγό
- 3 κ.σ. αλεύρι, αλάτι.
Εκτέλεση
Ζεματίζουμε το σπανάκι σε νερό που βράζει για 1-2 λεπτά και το σουρώνουμε. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά με το σπανάκι και προσθέτουμε σταδιακά το αλεύρι μέχρι να γίνει χυλός. Τηγανίζουμε τις κουταλιές από το χυλό και από τις δύο πλευρές. Συνοδεύουμε με κέτσαπ.