- 8 ψωμάκια στρογγυλά
- 1 κ. κιμά μοσχαρίσιο
- 1 κρεμμύδι τριμμένο
- 3 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη
- 1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο
- 1 κ.γ ρίγανη
- 1 κ.σ. φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. δυόσμο ψιλοκομμένο
- 1 αυγό
- αλάτι, πιπέρι.
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά. Πλάθουμε τα μπιφτέκια και τα ψήνουμε στο γκριλ. Κόβουμε στα δύο τα ψωμάκια, βάζοντας ένα φύλλο μαρουλιού, το μπιφτέκι και σκεπάζουμε με το ψωμί. Προσθέτουμε και μια φέτα τυρί γκούντα. Γαρνίρουμε με πατάτακια, κέτσαπ και μαγιονέζα.