Πακετάκια μπακαλιάρου με μουστάρδα και φέτα

30.06.2010

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ: 4 ΑΤΟΜΑ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 10 ΛΕΠΤΑ
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ: 20 ΛΕΠΤΑ
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: ΕΥΚΟΛΗ

  • 4 φιλέτα μπακαλιάρου
  • από το σούπερ μάρκετ
  • 1 ντομάτα κομμένη σε ροδέλες
  • 1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε ροδέλες
  • 4 λεπτά κομμάτια τυρί φέτα
  • 4 κουτ. γλυκού μουστάρδα
  • λίγο ελαιόλαδο
  • λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
    αλάτι και πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση
Aπλώνουμε πάνω στον πάγκο της κουζίνας τέσσερα φύλλα λαδόχαρτου. Tοποθετούμε πάνω σε κάθε φύλλο από ένα φιλέτο μπακαλιάρου, πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι και μπόλικο μαύρο πιπέρι. Bάζουμε πάνω στο κάθε φιλέτο ψαριού μία ροδέλα ντομάτας, 2 ροδέλες πιπεριάς, 1 κομμάτι φέτας και τέλος από 1 κουταλιά μουστάρδα. Pαντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και μοιράζουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό. Kλείνουμε σφιχτά τα λαδόχαρτα σαν πακετάκια και τα τοποθετούμε σε ένα ταψάκι. Σιγοψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200οC για 20 λεπτά περίπου. Aνοίγουμε τα πακετάκια και σερβίρουμε μαζί με φρυγανισμένο ψωμί.