Κρητικός ντάκος με τομάτα και μυζήθρα

21.01.2020
Κρητικός ντάκος με τομάτα και μυζήθρα
Το κρητικό παξιμάδι αποτελεί σήμερα πολύτιμη παρακαταθήκη υγείας και σπουδαία κληρονομιά του γαστρονομικού μας πολιτισμού. Είναι αυτό το υλικό που επιλέγουν οι νοικοκυρές για το καθημερινό τραπέζι. Είναι αυτό το προϊόν με το οποίο αξιόλογοι γαστρονόμοι και σεφ δημιουργούν δείγματα υψηλής γαστρονομίας.

Από τις πιο απλές συνταγές μέχρι τις πιο εξεζητημένες, το κρητικό παξιμάδι μπορεί να καταναλωθεί ως ορεκτικό, σε σαλάτες φρέσκων λαχανικών ή και με όσπρια, παραδοσιακές συνταγές, που μόνοι οι Κρητικοί ξέρουν να δημιουργούν.

H συνέχεια στο itrofi.gr