Υλικά
Για τη ζύμη
1/2 κιλό αλεύρι
1 κουτ. γλυκού ζάχαρη
1 κουτ. σούπας αλάτι
1 κουτ. γλυκού μαγιά σκόνη
2 κουτ. σούπας λάδι
300 ml νερό χλιαρό
Για τη γέμιση
6 φέτες ζαμπόν
6 φέτες κασέρι
1/2 φλιτζάνι μουστάρδα και κέτσαπ ανάμεικτα
2 ντομάτες ψιλοκομμένες
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε τη ζύμη: Ζυμώνουμε πολύ καλά τα υλικά της σε μπολ μέχρι να έχουμε μια ελαστική ζύμη. Αφήνουμε να ξεκουραστεί για μισή ώρα. Τη χωρίζουμε σε 6 κομμάτια και ανοίγουμε κάθε κομμάτι σε 1 φύλλο. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Βάζουμε σε κάθε φύλλο από μία φέτα ζαμπόν, μία φέτα κασέρι, λίγη ντομάτα και 1 κουτ. σούπας από το μείγμα μουστάρδας και κέτσαπ. Κλείνουμε καλά και επαναλαμβάνουμε το ίδιο με την υπόλοιπη ζύμη. Ψήνουμε τα καλτσόνε στον φούρνο στους 180°C για 20 λεπτά περίπου.