Yλικά
2 ψωμιά ciabatta (τσιαμπάτα)
4 φέτες μορταδέλα με φιστίκια Αιγίνης
200 γρ. μυζήθρα φρέσκια μαλακή
2 πιπεριές Φλωρίνης ψητές
6 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα
2 κουτ. γλυκού ελαιόλαδο
Eκτέλεση
Ανοίγουμε με μαχαίρι την κάθε αφράτη ciabatta σαν τσέπη, ραντίζουμε το εσωτερικό τους με το ελαιόλαδο και τις γεμίζουμε μοιράζοντας τη μορταδέλα, τη μυζήθρα, τις ψητές πιπεριές Φλωρίνης και τα αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα. Σερβίρουμε και συνοδεύουμε με πράσινη σαλάτα της αρεσκείας μας.