Στέγνωσε το κρέας; Υπάρχει λύση!

24.08.2016
Έψησες το κρέας για περισσότερη ώρα; Δες τι να κάνεις για να... το «σώσεις»!

Αν έψησες για περισσότερη ώρα το κρέας στην κατσαρόλα, με αποτέλεσμα να στεγνώσει,

  1. περίχυσέ το με μερικές κουταλιές γάλα εβαπορέ,
  2. βάλε το σε μια κατσαρόλα που θα σκεπάσεις με το καπάκι της και
  3. άφησέ το να βράσει για λίγα λεπτά.

Με τη βοήθεια του γάλακτος θα ανακτήσει υγρά και θα γίνει πιο ζουμερό και ιδιαίτερα νόστιμο.


ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΑΥΡΙΔΟΥ

Πρώτη δημοσίευση: Περιοδικό Αρμονία, τεύχος 132

Update: Αύγουστος 2016.