Κατάμαυρη τούρτα έκανε η Βανδή στην κόρη! Δες photo

18.02.2016
Γενέθλια είχε η κόρη της Δέσποινας Βανδή πριν από 3 ημέρες και η τραγουδίστρια έκανε τα πάντα για τα το γιορτάσουν όπως αρμόζει σητν ημέρα με μια τούρτα που η αλήθεια είναι κλέβει τις εντυπώσεις.

Αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι η επιλογή του χρώματος μιας και τις τούρτες - ειδικά αυτές με ζαχαρόπαστα - τις έχουμε συνηθίσει σε χρώματα χαρούμενα ή έστω λευκό. Κι όμως η τούρτα αυτή είναι μαύρη, κατάμαυρη, κατράμι! Κι αν δε μας πιστεύεις τσέκαρε και μόνη σου.

Δες την κατάμαυρη τούρτα και τα ιδιαίτερα κεριά.

Α μη τι άλλο η τούρτα αυτή είναι εντυπωσιακή

Και μπορεί η τούρτα αυτή να είναι αγοραστή, η Δέσποινα Βανδή όμως γνωρίζει πολύ καλά την τέχνη της ζαχαρόπαστας, αφού την έχουμε δει σε παλαιότερες φωτογραφία κι επί τω έργω φτιάχνοντας και στολίζοντας τούρτες που έφτιαξε η ίδια.

Αν θέλεις κι εσύ να μάθεις την τέχνη της ζαχαρόπαστας κάνε κλικ εδώ.

Άλλωστε, η Δέσποινα Βανδή το τελευταίο διάστημα έχει κάνει άλματα στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική και μας ανοίγει συχνά - πυκνά την όρεξη με τις δημιουργίες της ενώ ετοιμάζεται ν΄ανοίξει και το δικό της εστιατόριο με μαγειρευτά.

Τα πιάτα θα είναι εμνευσμένα από συνταγές διάσημων Ελλήνων και ξένων σεφ αλλά και δικές της εμπνεύσεις ή οικογενειακές συνταγές όπως αυτό το Κυριακάτικο γεύμα που ακολουθεί.

Άλλωστε, όπως λέει και η ίδια: "Όταν ήμουνα παιδί η μάνα μου συνήθιζε να φτιάχνει αυτό το φαγητό τις Κυριακές!Τωρα δημιουργώ κι εγώ τις αναμνήσεις των παιδιών μου!".

Εύγε Δέσποινα!