Η ίδια αποκάλυψε επίσης πως το καλοκαίρι πήρε μαθήματα μαγειρικής στο Παρίσι και δε χάνει ευκαιρία να μαθαίνει ολοένα και περισσότερα για τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική. Έχει ήδη μάθει από τους καλύτερους ( τις σχολές Les Prés d'Eugénie, Michel Guérard's του Παρισιού) να φτιάχνει αυθεντικά γαλλικά κρουασά, κοκ ο βαν και άλλες λιχουδιές αλλά αυτό που της έχει κλέψει την καρδιά είναι το χαλούμι!
Όπως δηλώνει:
Έχω παθιαστέι με το χαλούμι. Το ψήνω και το βάζω σε σαλάτες μαζί με λάδι τρούφας και πικραλίδες, όσο πιο εξωτικά τα λαχανικά, τόσο το καλύτερο. Δε με νοιάζει τι πιστεύουν οι άλλοι για το χαλούμι, κάνουν λάθος.