Υλικά για 4 άτομα
Προετοιμασία 10 λεπτά
Μαγείρεμα 25 λεπτά
Υλικά
-100 γρ. κινόα καλά πλυμένη
-200 γρ. αρακά
-1 ματσάκι σπαράγγια κομμένα
-180 γρ. χαλούμι
-2 λεμόνια (χυμό και ξύσμα)
-250 γρ. ντοματίνια σε τέταρτα
-3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
-1 πιπεριά καυτερή ψιλοκομμένη
-1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
-4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
-2 κουτ. σούπας ξίδι
-αλάτι, πιπέρι
Eκτέλεση
Βράζουμε την κινόα σε μισό λίτρο νερό, για 10-15 λεπτά. Κάνουμε το ίδιο για τα σπαράγγια για περίπου 2-3 λεπτά. Ψήνουμε το χαλούμι σε αντικολλητικό τηγάνι μέχρι να αποκτήσει χρώμα. Ανακατεύουμε σε μεγάλο μπολ όλα τα υλικά και σερβίρουμε τη σαλάτα αμέσως.