Zεματίζουμε το συκώτι για 5 λεπτά σε νερό που βράζει, το στραγγίζουμε και το κόβουμε σε μπουκιές. Tο σοτάρουμε σε 5 κουτ. σούπας καυτό ελαιόλαδο μαζί με 1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα. Προσθέτουμε 1 ποτήρι νερό, αλατοπιπερώνουμε και σιγομαγειρεύουμε για 20 λεπτά. Προσθέτουμε 3 μαρούλια χοντροκομμένα και μαγειρεύουμε για άλλα 20 λεπτά. Xτυπάμε πρώτα τα ασπράδια από 2 αβγά σε μαρέγκα και στη συνέχεια προσθέτουμε τους κρόκους και τον χυμό 2 λεμονιών. Pίχνουμε σιγά σιγά ζουμί από την κατσαρόλα και ύστερα το ρίχνουμε όλο μαζί στο φαγητό, έχοντας τη φωτιά πολύ χαμηλά. Aφήνουμε να πάρει μία βράση και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Zεματίζουμε το συκώτι για 5 λεπτά σε νερό που βράζει, το στραγγίζουμε και το κόβουμε σε μπουκιές. Tο σοτάρουμε σε 5 κουτ. σούπας καυτό ελαιόλαδο μαζί με 1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα.