Τι έχουμε:
Για 8 φλιτζάνια:
- 1 λίτρο γάλα
- 2 κουταλιές κανέλα
- 2 κουταλιές κακάο ΠΑΥΛΙΔΗΣ
- 3 κουταλιές ζάχαρη, μαύρη
Για το γαρνίρισμα:
- κουβερτούρα ΠΑΥΛΙΔΗΣ, τριμμένη
Τι κάνουμε:
Βεβαιωνόμαστε ότι η κανάτα της Choco Latte έχει προσαρμοστεί σωστά στη βάση της και στη συνέχεια, συνδέουμε τη συσκευή με την παροχή ρεύματος.
Ελέγχουμε ότι το βρυσάκι της συσκευής είναι κλειστό.
Ρίχνουμε στην κανάτα το γάλα, την κανέλα, το κακάο ΠΑΥΛΙΔΗΣ και τη ζάχαρη.
Κλείνουμε με το καπάκι την κανάτα.
Γυρίζουμε τον διακόπτη on/off στη θέση «1» και η διαδικασία ανάμειξης ξεκινά αμέσως.
Αφήνουμε τη συσκευή να λειτουργήσει για 20 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια, ρυθμίζουμε το χρονόμετρο θέρμανσης στην ένδειξη των φλιτζανιών «8».
Οταν ολοκληρωθεί η διαδικασία ανάμειξης και ακούσουμε τον χαρακτηριστικό ήχο, το ρόφημα θα έχει φτάσει στη σωστή θερμοκρασία.
Γυρίζουμε τον διακόπτη on/off στη θέση «0», εμποδίζοντας έτσι το ρόφημα να ζεσταθεί υπερβολικά και να κολλήσει στον πάτο της κανάτας.
Βάζουμε ένα φλιτζάνι κάτω από το βρυσάκι, γυρίζουμε τον διακόπτη on/off στη θέση «1» και τραβάμε προς τα έξω τον μοχλό σερβιρίσματος.
Οταν το φλιτζάνι γεμίσει σχεδόν όλο, γυρίζουμε τον μοχλό σερβιρίσματος στη θέση off και σβήνουμε τη συσκευή, γυρίζοντας τον διακόπτη on/off στη θέση «0».
Γαρνίρουμε με την τριμμένη κουβερτούρα ΠΑΥΛΙΔΗΣ και σερβίρουμε.
Συμβουλή
Ανακατεύουμε το ρόφημα με ένα ξυλαράκι κανέλας για περισσότερο άρωμα.
Το κατάλληλο συνοδευτικό: Μπισκότα σοκολάτας