Genius! Μάθε πώς θα παγώσεις το αναψυκτικό σου σε χρονο dt

20.06.2024
Genius! Μάθε πώς θα παγώσεις το αναψυκτικό σου σε χρονο dt
ΠΗΓΗ:INSTAGRAM
Ξέχασες να βάλεις το αναψυκτικό σου στο ψυγείο. Αυτό το hack θα σε σώσει!

H θερμοκρασία έχει χτυπήσει «κόκκινο» και το μόνο που θέλουμε είναι δροσιά! Τι αναζητάμε αυτές τις ημέρες λοιπόν, πέρα από ένα μπάνιο στη θάλασσα; Κρύα ποτά ή αναψυκτικά. Τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού όταν βρίσκεσαι στην πόλη και όχι σε κάποιο νησί ή παραλία, τίποτα δεν μπορεί να σε δροσίσει όσο ένα παγωμένο αναψυκτικό (άντε και το air-condition)!

Ναι! Σίγουρα χρειάζεσαι νερό για την καλή ενυδάτωση του οργανισμού σου. Χρειάζεσαι όμως και παγωμένα αναψυκτικά ή ποτά για να δροσιστείς και να πάρεις μια ανάσα. Τι γίνεται όμως όταν έχεις ξεχάσει να βάλεις το αγαπημένο σου αναψυκτικό στο ψυγείο ή μόλις συνειδητοποίησες ότι το ποτό σου δεν είναι πια και τόσο…παγωμένο; Σου έχω το απόλυτο hack.

Είναι genius

Ένα scroll έκανα στο Instagram και βρήκα το τέλειο hack που πρακτικά παγώνει τα ποτά σου σε χρόνο dt, ώστε να μπορείς να απολαύσεις ένα παγωμένο ρόφημα μέσα σε λίγα λεπτά από την τοποθέτησή του στην κατάψυξη.

Να τι μπορείς να κάνεις: Τύλιξε το αναψυκτικό σου, σε θερμοκρασία δωματίου, με υγρή χαρτοπετσέτα και τοποθέτησέ το στην κατάψυξη. Αυτό μπορεί να αυξήσει γρήγορα τον χρόνο ψύξης του.

Δες το βίντεο:

{https://www.instagram.com/reel/CeMIc3VFana/?utm_source=ig_embed}

Τελευταία τροποποίηση στις 20.06.2024 - 15:22