Θα ήθελες να γνωρίζεις τι... μαγικά κάνουν οι σεφ και κάθε τους πιάτο είναι σκέτη απόλαυση; Διάβασε στη συνέχεια 10 μικρά μυστικά των επαγγελματιών που θα απογειώσουν τη μαγειρική σου.
- Ζυμαρικά βρασμένα σε μελάνι σουπιάς.
- Καστανή ζάχαρη στη σάλτσα φρέσκιας ντομάτας.
- Μαγείρεμα λαχανικών με λευκό κρασί.
- Μπίρα στο χυλό για το τηγάνισμα ψαριών ή λαχανικών.
- Ρευστή σοκολάτα σε σάλτσα καυτής πιπεριάς (τσίλι).
- Ρύζι ή ριζότο μαγειρεμένο σε ζωμό κότας.
- Τριμμένη φρυγανιά στις πατάτες φούρνου.
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι στις φράουλες.
- Φρεσκοφτιαγμένος καφές εσπρέσο στη μαρινάτα του κρέατος.
- Ψωμί τοστ στο πανάρισμα του κοτόπουλου.
Πρώτη δημοσίευση: Περιοδικό Αρμονία, τεύχος 164
Update: Ιανουάριος 2016.