Θέλεις να ετοιμάσεις ένα εύκολο, υγιεινό και με σχετικά λίγες θερμίδες γλυκάκι;
Λιώσε σοκολάτα κουβερτούρα σε μπεν μαρί και αραίωσέ την με ελάχιστο γάλα. Με ένα κουταλάκι ή σύριγγα ζαχαροπλαστικής παίρνεις το μείγμα της σοκολάτας και το βάζεις σιγά σιγά μέσα σε αποξηραμένα δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσια – αν χρειάζεται, τα ανοίγεις λίγο και μετά τα κλείνεις ξανά. Απλώνεις τα δαμάσκηνα σε δίσκο σερβιρίσματος και τα πασπαλίζεις με κακάο ζαχαροπλαστικής χωρίς επιπρόσθετη ζάχαρη.
Μόλις στερεοποιηθεί η σοκολάτα, είναι έτοιμα για κατανάλωση – εξαφανίζονται!