Πώς μπορείς να δώσεις διαφορετική, ιδιαίτερη γεύση και άρωμα στο βούτυρο; Υπάρχει ένα απλό κολπάκι. Κάνε το κι άσε τους όλους να αναρωτιούνται τι έχεις κάνει και πώς το πέτυχες.
Κατ΄αρχήν άσε το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου να μαλακώσει και στη συνέχεια χτύπησέ το στο μπλέντερ με το υλικό της αρεσκείας σου. Μπορείς για παράδειγμα να προσθέσεις ελάχιστο χυμό πορτοκαλιού ή καλύτερα ξύσμα πορτοκαλιού, σκόρδο ακόμη και κακάο!
Πώς σου φάνηκε η ιδέα; Πες μας τη γνώμη σου.