Τα πιστεύει ή όχι;

25.07.2013
Το πρόβλημα είναι ότι όταν προχωράμε λίγο ακούω συνέχεια την φωνή του στα αυτιά μου να με λέει πουτάνα του και διάφορα αλλά...

Γεια σου θεία μου, είμαι η Σοφία 17 ετών και εχω μια σχέση 1.5 χρόνο με ένα αγόρι 21 ετών. Το αγόρι μου θέλει να ολοκληρώσουμε τη σχέση μας. Ήθελε και από πολύ πιο παλιά στους 8 μήνες περίπου αλλά δεν ένιωθα εντάξει και του είπα όταν κλείσουμε χρόνο θα γίνει. Όταν κλείσαμε χρόνο άρχισε να κάνει πολλά πράγματα για να ολοκληρώσουμε αλλά σε μια στιγμή μου είχε βγάλει την μπλούζα και είπε αχ πουτανάκι μου είχαμε τσακωθεί για κάποιο διάστημα για αυτό το λόγο και δεν το ανάφερε καθόλου το θέμα αυτό μέχρι πριν κανένα μήνα που έλειπαν οι γονείς του Αθήνα και πηγα στο σπίτι του και άρχισε να με φιλάει με λύσσα στο λαιμό και να με πιάνει παντού, ένιωθα άσχημα λες και ήμουν πουτάνα και του πα ψέματα πως είμαι με περίοδο και δεν μπορούσαμε να προχωρήσουμε. Τον είδα πως τον πείραξε αλλά δεν είπε κάτι απλά συνέχισε να με φιλάει και να με πιάνει παντού. Όταν πήγα σπίτι μιλούσαμε από Facebook και μου λέει θέλω να γίνουμε ένα καυλιαρα μου. Περιμένω να τελειώσεις από την περίοδο σου για να με νιώσεις μέσα σου! Μετά από αυτό αγχώθηκα πολύ αλλά το έπαιξα άνετη και του απάντησα ναι αγάπη μου θα γίνει υπομονή. Μετά από δύο βδομάδες είχε το σπίτι άδειο πάλι και μου είπε να παω για να μαστε οι δύο μας, κατάλαβα τι θα γινόταν αλλά δεν μπορούσα να το αποφύγω. Όταν πήγα άρχισε να με φιλάει και σιγά σιγά να βάζει τα χέρια του μέσα από την μπλούζα μου και του λέω περίμενε ρε μωρό μου να το συζητήσουμε και μου φωνάζει τι να συζητήσουμε ρε Σοφία; Τον ηρεμησα κάπως με φιλιά, αγκαλιές αλλά μου ξεκαθαρισε ότι δεν έχει άλλες αντοχές και αν πάει με καμία άλλη μετά να μην ψάχνω το λάθος. Το πρόβλημα είναι ότι όταν προχωράμε λίγο ακούω συνέχεια την φωνή του στα αυτιά μου να με λέει πουτάνα του και διάφορα αλλά (π.χ μουναρα του κ.α). Θεία μου πιστεύεις ότι ένα αγόρι όταν λέει έτσι τα εννοεί ή τα λέει πάνω στη καυλα του; Ευχαριστώ θεία που με άκουσες ελπίζω να μπορέσεις μέχρι την Κυριακή να απαντήσεις που θα τον δω γιατί η γνώμη η δίκη σου μετράει πολύ για μένα! Να σαι καλά.

Σοφία μου, πριν απ' οτιδήποτε άλλο πρέπει να σου πω ότι είναι δικαίωμα σου να μην κάνεις σεξ με κάποιον που δεν θέλεις, αλλά από την άλλη δεν καταλαβαίνω γιατί να διατηρείς μια τέτοια σχέση.

Εν πάση περιπτώσει, ως προς αυτό που με ρωτάς, δεν έχεις δίκιο και είναι κρίμα να παρεξηγείσαι. Το αγόρι σου δεν εννοεί αυτά που λέει, με την έννοια να πιστεύει ότι είσαι πόρνη και τα σχετικά. Απλά ερεθίζεται περισσότερο χρησιμοποιώντας αυτά τα λόγια και μπορεί να νομίζει ότι θα έχουν το ίδιο αποτέλεσμα και σε σένα. Μάλλον δεν έχουν και αν φτάνεις να ξενερώνεις, μπορείς να του το πεις, απλά και ήρεμα, χωρίς να το κάνεις θέμα.

Γενικότερα, τα βρωμόλογα κατά τη διάρκεια του ερωτικού παιχνιδιού είναι αρκετά συνηθισμένα, ιδιαίτερα από την πλευρά των αρσενικών και δεν χρειάζεται να σου κάνουν ιδιαίτερη εντύπωση.

Το ίδιο ισχύει και για οτιδήποτε άλλο, καλό ή κακό ακούς από έναν άντρα την ώρα του σεξ. Βλέπεις, είτε σου πει ότι σε λατρεύει και ότι είσαι η βασίλισσα της καρδιάς του, είτε ότι θέλει να σου πετάξει τα μάτια έξω, απλά είναι λόγια της στιγμής και δεν πιάνονται για πραγματικές δηλώσεις.

Αν θέλεις να μάθεις τι αισθάνεται πραγματικά ένα αρσενικό για σένα, δώσε βάση στα λόγια του και στη συμπεριφορά του μετά την ερωτική πράξη. Όλα τα άλλα είναι απλά κουραφέξαλα: αυτά που λέει πριν είναι για να του κάτσεις κι αυτά που λέει την ώρα της φάσης είναι άσχετα με σένα την ίδια κι έχουν να κάνουν με τις φαντασιώσεις του και με το πώς εκφράζεται ο ίδιος ερωτικά.

Αυτό βέβαια δεν είναι λόγος για να πας με κάποιον τον οποίο δεν θέλεις πραγματικά, αλλά όταν τον θέλεις και έχετε ήδη αναπτύξει μια σεξουαλική σχέση, σ' αυτό το στοιχείο πρέπει να βασιστείς.