Δεν έχω οργασμό σχεδόν ποτέ

23.07.2013
Δουλευει και κουραζεται και την μια ειτε θα κοιμαται ειτε θα θα ειναι κουρασμενος και βρισκομαστε σεξουαλικα 1φορα το μηνα και αν...

Καλησπερα, ειμαι 21 χρονων και ειμαι με το αγορι μου 6 χρονια ο οποιος ειναι 27. Οργασμο αυτα τα χρονια σχεδον δεν ειχα και το γιατι ολο το συζυτουσαμε και βρησκαμε μια λυση ποτε δεν την εφαρμοζαμε κυριως ομως αυτος. Το τελευταιο 2μηνο επιτελους ηρθα σε οργασμο και αυτο μονο δυο φορες μετρημες... Δουλευει και κουραζεται και την μια ειτε θα κοιμαται ειτε θα θα ειναι κουρασμενος και βρισκομαστε σεξουαλικα 1φορα το μηνα και αν. Δεν ξερω κατα καιρους μαζευονται ολα στο μυαλο μου και του λεω να χωρισουμε αλλα αυτος ουτε συζητηση δεν θελει να χωρισουμε και με αφηνει και ηρεμω οχι ομως οτι το λυσαμε το προβλημα αλλα το αφηνει να ξεχαστει. Αυτα εν ολιγοις... Ευχαριστω εκ των προτερων.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Δήμητρα μου, το πρόβλημα σου είναι ότι δεν κάνετε έρωτα αρκετά συχνά. Αν κάνατε έρωτα πιο συχνά θα είχες περισσότερες ευκαιρίες να έρθεις σε οργασμό, γιατί κι αυτό είναι κάτι που "μαθαίνεται" και δεν αφορά μόνο τον εραστή σου, αλλά κι εσένα. Δηλαδή, όσο μεγαλύτερη εμπειρία αποκτάς και γνωρίζεις το σώμα σου καλύτερα, τι σε ικανοποιεί και τι όχι και ταυτόχρονα μαθαίνεις να βάζεις και τη φαντασία σου στο παιχνίδι, τόσο περισσότερη ευχαρίστηση παίρνεις από το σεξ.

Αλλά όταν το κάνετε μια φορά τον μήνα, λίγο η συσσωρευμένη σεξουαλική ένταση, λίγο η γενικότερη κούραση του αγοριού σου κι ακόμα λίγο οι δικές σου υψηλές προσδοκίες, μπερδεύονται μεταξύ τους και οδηγούν στην απογοήτευση.

Επιδίωξη σου λοιπόν, θα πρέπει να είναι να κάνετε έρωτα πιο συχνά. Κι εφόσον εκείνος είναι κουρασμένος, φρόντισε να το κάνετε το πρωί, όταν ξυπνάτε κι όχι το βράδυ. Στην ανάγκη, ξύπνα λίγο νωρίτερα και ξύπνησε τον με κάποια ερωτικά χάδια που ξέρεις ότι του αρέσουν.

Αν όλα τα υπόλοιπα είναι καλά στη σχέση σας, ο χωρισμός δεν είναι λύση. Άλλωστε κανείς δεν μπορεί να σου εξασφαλίσει ότι -όταν θα βρεις τον επόμενο- θα κάνεις έρωτα συχνότερα, ή ότι θα έρχεσαι σε οργασμό κάθε φορά. Βέβαια, αν υπάρχουν κι άλλα προβλήματα επικοινωνίας μεταξύ σας, ή δεν περνάς καλά γενικότερα, τότε δεν χρειάζεσαι την αφορμή της απουσίας οργασμού για να χωρίσεις.