Διαδυκτιακη απιστία

29.07.2013
Βρήκα συνομιλίες με σεξουαλικα υπονοούμενα και αυτό που με σόκαρε ήταν ότι συνομιλούσε και με άντρες που είχαν φωτό με ζαρτιερες....

Με τον άντρα μου είμαστε μαζί 7 χρόνια το τελευταίο καιρό απομακρυνθηκαμε και βρήκε διέξοδο στο ίντερνετ. Βρήκα συνομιλίες με σεξουαλικα υπονοούμενα και αυτό που με σόκαρε ήταν ότι συνομιλούσε και με άντρες που είχαν φωτό με ζαρτιερες.... Του μίλησα μου είπε ότι έπαιζε ότι ήθελε να ξεφύγει γιατί ένιωθε πως ο γάμος μας διαλυόταν κλπ. Τέλος μου είπε ότι ήταν μια βλακεία που ξεκίνησε από περιέργεια, μετά από μια συζήτηση που άκουσε και κόλλησε και ότι με αγαπάει και δέχεται όποιες συνέπειες και ότι δεν μπορεί να το εξηγήσει παρά μόνο ότι ήθελε να νιώσει επιθυμητος. Ορκίστηκε και από τις συζητήσεις που βρήκα δεν προκύπτει να έχει έρθει σε σωματική επαφή με κάποιον. Το έρωτημα μου λοιπόν είναι θεωρείται απιστία, είναι δείγμα χαρακτήρα και ήθους, μπορώ να εμπιστευτώ έναν άνθρωπο που έστω και απο απόσταση φλέρταρε με άλλους; Και κάτι βασικό τι μπορεί να σημαίνει το ότι του κέντρισαν το ενδιαφέρον άντρες με ζαρτιέρες, είναι κρυφός, δηλαδή του αρέσουν οι άντρες και απο κόμπλεξ και ταμπού δεν έχει εκδηλωθεί ή ήταν μια εξερεύνηση; Γενικά δείχνει ενδιαφέρον για μένα (συναισθηματικά και σεξουαλικά), ενδιαφέρεται για την οικογένεια μας και μόλις το έμαθα έδειξε τουλάχιστον ότι ντράπηκε, μου ζήτησε πολλές φορές συγνώμη και ότι ήταν βλακεία αλλά ήταν μια διέξοδος απο την κρίση που περνούσε η ζωή μας (είχαμε απομακρυνθεί και είχε χάσει και τη δουλειά του). Σας παρακαλώ πείτε μου την γνώμη σας! Είναι λεπτό θέμα και δεν μπορώ να μοιραστώ με κανένα δικό μου άτομο και με τρώει!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοπέλα μου, καταλαβαίνω ότι σε τρώει και έχεις κάθε δίκιο ν' ανησυχείς για την πορεία του γάμου σου. Γιατί ακόμη κι αν ο άντρας σου έχει μετανιώσει πραγματικά που ξενοκοίταζε, το γεγονός παραμένει ότι έχει ομοφυλοφιλικές τάσεις και σίγουρα φαντασιώνεται συνευρέσεις με άντρες, ακόμη κι αν δεν έχει προχωρήσει ποτέ στην πραγματοποίηση τους. Διαφορετικά, αυτές οι φωτογραφίες θα του φαινόντουσαν απωθητικές και δεν θα του περνούσε από το μυαλό καν να τις κοιτάξει, πόσο μάλλον να επικοινωνήσει μ' αυτά τα άτομα.

Ταυτόχρονα βέβαια, σίγουρα έλκεται και από γυναίκες, διαφορετικά δεν θα ήσασταν μαζί. Με άλλα λόγια, είσαι παντρεμένη με έναν αμφιφυλόφιλο και θα πρέπει με κάποιο τρόπο να το χωνέψεις και να το χειριστείς.

Πιστεύω ότι ο καλύτερος τρόπος γι' αυτό είναι να συζητήσεις ανοιχτά μαζί του για τις σεξουαλικές προτιμήσεις, τις μέχρι τώρα εμπειρίες και τις επιθυμίες του, απαιτώντας απόλυτη ειλικρίνεια, προκειμένου ν' αποφασίσεις κατά πόσο μπορείς να ανεχτείς την ιδιαιτερότητα του.

Από εκεί και πέρα, το διαδικτυακό φλερτ δεν το λες κι απιστία, αλλά είναι σοβαρή ένδειξη ο άλλος ψάχνεται και παίζει το ματάκι του. Βέβαια, όταν έχει μια τόσο καταπιεσμένη πλευρά δεν είναι για ν' απορείς πώς έφτασε σ' αυτό το σημείο...