Σεξ στη σχεση...

13.07.2013
Δεν θελει να βρισκομαστε μονοι. Προτιμα τις βολτες εξω. Αυτο με κανει να πιστευω οτι βλεπει κρυφα καποιον αλλο

Καλησπερα. Εδω και σχεδον 1 μηνα εχω σχεση με μια κοπελα. Εχουμε ερθει σε ερωτικη επαφη 2 φορες. Βεβαια αν δεν εκανα εγω την κινηση να βρεθουμε καπου μονοι, δεν ξερω αν θα γινοταν ποτε. Εχω καταλαβει οτι δεν θελει να βρισκομαστε καπου μονοι. Προτιμα τις βολτες εξω. Αυτο με κανει να πιστευω οτι βλεπει κρυφα καποιον αλλο, με τον οποιο λογικα ερχετε σε ερωτικη επαφη με αποτελεσμα να μην εχει ορεξη μετα για εμενα. Θα ηθελα τη γνωμη σας. Σας ευχαριστω πολυ.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Γιώργο μου, δεν είναι απαραίτητο να έχει άλλον. Υπάρχουν ένα σωρό άσχετοι λόγοι που μπορεί να κάνουν μια κοπέλα να αποφεύγει το σεξ, οι οποίοι ίσως ισχύουν μεμονωμένα, ίσως και σε συνδυασμό μεταξύ τους.

Ας πούμε, μπορεί να φοβάται ότι αν το κάνετε πιο συχνά θα την περάσεις για "εύκολη" ή θα την βαρεθείς και θα την παρατήσεις. Ή μπορεί, γενικότερα να έχει χαμηλή ερωτική επιθυμία (λίμπιντο), να είναι άπειρη και να ντρέπεται, ή να φοβάται μια ενδεχόμενη εγκυμοσύνη. Επίσης, μπορεί να μην την έλκεις αρκετά από σεξουαλική άποψη και να είναι μαζί σου για άλλους λόγους (π.χ. της εμπνέεις συναισθηματική ασφάλεια).

Αν λοιπόν δεν έχεις άλλα στοιχεία που να σε κάνουν να υποψιάζεσαι μια παράλληλη σχέση, καλύτερα να βγάλεις αυτό το σενάριο από το μυαλό σου. Ακόμα καλύτερα θα ήταν να συζητούσες ανοιχτά αυτό το θέμα μαζί της, ώστε να καταλάβεις καλύτερα τι παίζει μέσα στο κεφάλι της και αναλόγως να πορευτείς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ