Πονος μετα το σεξ

08.07.2013
Ο πονος συνεχιζεται και μετα την επαφη. Ειναι κατι γυναικολογικό ή φταίει ότι ήμουν τοσο καιρό μόνη μου;

Καλήμερα σας! Είμαι καινούρια στην παρεα σας και θελω να κανω μια ερωτηση: τον τελευαιο καιρο εχω μια νεα σχεση υστερα απο 2 χρονια που ημουν μονη μ και σεξουαλικα ανενεργη. Τωρα οταν κανουμε σεξ με το αγορι μ νιωθω ενα πονο ψηλα στον κολπο. Ο πονος ομως συνεχιζεται και μετα την επαφη. Ειναι κατι γυναικολογικό ή φταίει ότι ήμουν τοσο καιρό μόνη μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντησή σας.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Εύα μου, αν ο σύντροφος σου είναι ιδιαίτερα προικισμένος, εσύ δεν είσαι αρκετά διεγερμένη στην αρχή της διείσδυσης και οι επαφές σας είναι αρκετά έντονες, είναι λογικό να πονάς.

Για να αλλάξει αυτό, θα πρέπει αφενός να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στα προκαταρκτικά και αφετέρου να κάνεις λίγη υπομονή, γιατί με τον καιρό ο κόλπος σου θα προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες.

Σίγουρα πάντως, η κατάσταση δεν έχει κάποια σχέση με το ότι ήσουν μόνη σου πολύ καιρό. Τώρα, αν ο πόνος επιμείνει μετά από 3-4 επαφές εφόσον έχεις εφαρμόσει αυτά που είπαμε πιο πάνω, τότε καλό θα ήταν να κάνεις και μια επίσκεψη στον γυναικολόγο για το ενδεχόμενο να σου έχει προκληθεί κάποια τραχηλίτιδα και να πρέπει ν' ακολουθήσεις θεραπεία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ