Επικηρύσσοντας την πρώην - Άνιστον και Μπάτλερ μπλέκουν σε μεγάλες περιπέτειες [vds]

08.03.2015
Ο Μάιλο Μπόιντ (Τζέραρντ Μπάτλερ), ένας μάλλον άτυχος κυνηγός επικηρυγμένων, αναλαμβάνει ξαφνικά την υπόθεση των ονείρων του: πρέπει να εντοπίσει τη ρεπόρτερ και πρώην σύζυγό του, Νικόλ Χάρλι (Τζένιφερ Άνιστον), η οποία είχε προφυλακιστεί με εγγύηση αλλά δεν εμφανίστηκε στη δίκη της, κυνηγώντας ένα αποκλειστικό θέμα.

Αρχικά πιστεύει ότι πρόκειται για μια εύκολη δουλειά, όταν όμως η αποστολή του μπλέκεται με μια υπόθεση συγκάλυψης φόνου, ο Μάιλο συνειδητοποιεί πως τίποτα δεν είναι ποτέ απλό ανάμεσα σ’ εκείνον και τη Νικόλ.

Οι δύο πρώην σύζυγοι παρασύρονται σε μια απίστευτη καταδίωξη, προσπαθώντας τελικά να υπερασπίσουν τη ζωή τους. Οι γαμήλιοι όρκοι μπορεί να μοιάζουν δύσκολοι, απ’ ότι φαίνεται όμως, η επιβίωση είναι ακόμα δυσκολότερη.

Παρ’ όλη τη ρομαντική χροιά της ταινίας, ο παραγωγός και ο σκηνοθέτης είχαν συμφωνήσει από την αρχή να αναδείξουν ισότιμα και την περιγραφή της δράσης. Ο Τζέραρντ Μπάτλερ φάνηκε ιδιαίτερα ενθουσιώδης στο κομμάτι αυτό, επιλέγοντας να γυρίσει ο ίδιος τις επικίνδυνες σκηνές του.

«Πάντα αγχωνόμαστε όταν ο πρωταγωνιστής προθυμοποιείται να παίξει στις έντονες σκηνές δράσης. Όμως ο Τζέρι, εκπαιδευμένος από προηγούμενες ταινίες σαν το ‘300’, τα κατάφερε μια χαρά» εξηγεί ο Μόριτζ.

«Υπάρχει μια σκηνή όπου πηδάω από μια στέγη, πέφτω κάτω και κυλιέμαι στο έδαφος. Πρέπει να τη γυρίσαμε γύρω στις 40 φορές. Όταν όμως βλέπεις το αποτέλεσμα στη μεγάλη οθόνη, είναι μαγικό» θυμάται ο Μπάτλερ. Αλλά και η Τζένιφερ Άνιστον, χωρίς σημαντική προηγούμενη εμπειρία από ταινίες δράσης, θέλησε να δοκιμάσει τις ικανότητές της στο συγκεκριμένο τομέα.

Κανάλι: Mega
Ημέρα προβολής: Κυριακή
Ώρα προβολής: 21:15
Διάρκεια: 112 λεπτά
Ηθοποιοί: Τζέραρντ Μπάτλερ, Τζένιφερ Άνιστον, Κριστίν Μπαράνσκι