Τα πολλά (υπέροχα) πρόσωπα της Μαριόν Κοτιγιάρ

27.11.2012
Με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας της «Σώμα Με Σώμα» (άλλη μια εκπληκτική μεταμόρφωσή της Κοτιγιάρ στον πρωταγωνιστικό ρόλο) στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 29 Νοεμβρίου, μαζέψαμε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά ενσταντανέ και σας τα παρουσιάζουμε.

Το να επαινείς την Μαριόν Κοτιγιάρ για το ταλέντο, την ομορφιά και τη φινέτσα της είναι πια σχεδόν μπανάλ. Τα τελευταία πέντε χρόνια - μετά την τεράστια επιτυχία της ταινίας «Ζωή Σαν Τριαντάφυλλο», δηλαδή - η Γαλλία ηθοποιός έχει δει το αστέρι της να εκτινάσσεται ανάμεσα στα μεγαλύτερα του παγκόσμιου σινεμά και τις προσφορές να πέφτουν βροχή από τους πιο καταξιωμένους σκηνοθέτες που δουλεύουν σήμερα - είναι μια θέση που της αξίζει δικαιωματικά.

Και επειδή εκτός από μια ταλαντούχα ηθοποιός και έξυπνη επαγγελματίας, η Μαριόν Κοτιγιάρ είναι και μια πολύ όμορφη γυναίκα, οίκοι μόδας, διάσημοι φωτογράφοι και τα διάφορα έντυπα μέσα δεν άργησαν να χτυπήσουν την πόρτα της για να της δώσουν την ευκαιρία να υποδυθεί κι άλλους ρόλους, αυτή τη φορά σε φιλόδοξες φωτογραφίσεις.

Με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας της «Σώμα Με Σώμα» (άλλη μια εκπληκτική μεταμόρφωσή της Κοτιγιάρ στον πρωταγωνιστικό ρόλο) στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 29 Νοεμβρίου, μαζέψαμε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά ενσταντανέ και σας τα παρουσιάζουμε - εσείς ποια θα διαλέγατε ως την αγαπημένη σας;