Οι Larry Harlow και Emo Luciano σαλσάρουν!

12.04.2008
Πιανίστας, μαέστρος, συνθέτης, ενορχηστρωτής, μέγας νεοτεριστής και συνυπεύθυνος για τη δημιουργία και τον ορισμό της salsa, ο διάσημος Larry Harlow έρχεται, για μία ακόμη φορά στο PALENQUE, με δύο εμφανίσεις στις 11 και 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ. Μαζί του ο ραγδαία ανερχόμενος Emo Luciano...
Τι: LARY HARLOW & EMO LUCIANO
Πού: Palenque Club, Φαραντάτων 41, Αμπελόκηποι
Πότε: Παρασκευή 11 Απριλίου & Σάββατο
Περισσότερες Πληροφορίες: www.palenque.gr

Στα σχεδόν 40 χρόνια ύπαρξης της πιο διάσημης χορευτικής latin μουσικής, της salsa, είναι απειροελάχιστοι οι καλλιτέχνες με τη φήμη, την ιστορία, το πρεστίζ και το έργο του ενός και μοναδικού Larry Harlow.

Πιανίστας, μαέστρος, συνθέτης, ενορχηστρωτής, μέγας νεοτεριστής και συνυπεύθυνος για τη δημιουργία και τον ορισμό της salsa ως μουσικού είδους, ο διάσημος Judio Maravilloso έρχεται, για μία ακόμη φορά στο PALENQUE, με δύο εμφανίσεις.

Σε αυτή τη βραδιά, τον μαέστρο Harlow θα συνοδεύσουν οι Palenque All Stars, ενώ στο πόστο του κεντρικού τραγουδιστή θα βρίσκεται ο ραγδαία ανερχόμενος Emo Luciano, φερμένος ειδικά για την περίσταση κατ΄ευθείαν από τη Νέα Υόρκη.

Ο Emo Luciano ανακαλύφθηκε από τον υποψήφιο για Grammy, Larry Harlow, ο οποίος αφού είδε αυτό το χαρισματικό εκτελεστή, τον επέλεξε σαν βασικό τραγουδιστή για την ορχήστρα του. Ήταν κατά τη διάρκεια της διεθνούς περιοδείας του Larry Harlow με την ορχήστρα του και ο κόσμος άρχισε, για πρώτη φορά να ακούει αυτή την σέξι λάτιν φωνή του EMO.

Τους δύο φιλοξενούμενους θα συνοδεύσουν οι Palenque All Stars.