Centropia στο κέντρο του Κεφαλαρίου

05.09.2002
Αν αναζητάτε το κατάλληλο μέρος για να δειπνήσετε στην κοσμοπολίτικη πλατεία του Κεφαλαρίου, τότε το ''Centropia'' είναι το μέρος για εσάς. Σε ένα μοντέρνο και αισθητικά "ψαγμένο" περιβάλλον έχετε την ευκαιρία να γευτείτε ξεχωριστούς και πρωτότυπους συνδυασμούς της Μεσογειακής κουζίνας, με εξωτικές πινελιές. Το Centropia, όμως λειτουργεί και από το πρωί για καφέ ενώ μπορείτε να απολαύσετε και το ποτό σας μέχρι αργά το βράδυ.
Αν αναζητάτε το κατάλληλο μέρος για να δειπνήσετε στην κοσμοπολίτικη πλατεία του Κεφαλαρίου, τότε το ''Centropia'' είναι το μέρος για εσάς. Σε ένα μοντέρνο και αισθητικά "ψαγμένο" περιβάλλον έχετε την ευκαιρία να γευτείτε ξεχωριστούς και πρωτότυπους συνδυασμούς της Μεσογειακής κουζίνας, με εξωτικές πινελιές. Το Centropia λειτουργεί και από το πρωί για καφέ.

Αναμφισβήτητα η κουζίνα του Centropia είναι αυτή που πρωταγωνιστεί στις προτιμήσεις εκείνων που αναζητούν γευστική ποιότητα και ποικιλία. Μπορείτε να ξεκινήσετε το γεύμα σας με σαλάτα με μενταγιόν πάπιας και αχλάδια και να συνεχίσετε με τηγανητές ντομάτες με γαρίδες, φέτα και ούζο. Για το κυρίως πιάτο, η ποικιλία είναι μεγάλη. Δοκιμάστε κοτόπουλο με πράσινες πιπεριές, μπέικον και ψητές πατάτες αλά Αμερικέν, confit πάπιας με γλυκοπατάτα και καραμελωμένα καρύδια, ενώ για ειδικές περιπτώσεις προτιμήστε χαβιάρι, σολωμό ή αστακό. Συνοδέψτε το γεύμα σας με κάποιο τοπικό παραδοσιακό τυρί, ενώ για το τέλος προτιμήστε σοκολάτα de luxe, με άγρια φρούτα, και μαύρη sambuca.

Η κουζίνα του Centropia περιλαμβάνει και light dishes, που προσφέρονται για διακριτικά business lunch, ενώ στην κάβα του Centropia θα βρείτε επιλεγμένες ετικέτες κρασιών και σαμπάνιας.

Bar-restaurant "Centropia": Δηληγιάννη 61. Κεφαλάρι
Τηλέφωνο: 010-6231075
Ανοικτό: Καθημερινά έως 1.00 π.μ. Και μεσημέρι.
Τιμή κατ' άτομο: 35-38 ευρώ