Ταξιδεύοντας στο Πεκίνο

18.03.2008
Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Ταξιδευτής ο ταξιδιωτικός οδηγός του Πεκίνου από τη σειρά Χαρτοπόλεις.
Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Ταξιδευτής ο ταξιδιωτικός οδηγός του Πεκίνου από τη σειρά Χαρτοπόλεις.

Όλες οι γειτονιές της πρωτεύουσας της Κίνας, μία μία, για κάθε γούστο και κάθε βαλάντιο: μια επιλογή από 60 αξιοθέατα, 150 διευθύνσεις εστιατορίων, καφέ, θεάτρων, τεϊοποτείων, συναυλιακών χώρων, καταστημάτων, αγορών ξενοδοχείων... Όλα τα μυστικά, οι καλές ιδέες και συμβουλές για να απολαύσετε την πόλη με τον καλύτερο τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα στη μοναδική αυτή έκδοση μπορείτε να βρείτε:

- Ένα γενικό χάρτη της κινεζικής πρωτεύουσας, η οποία αποκαλείται επισήμως Μπεϊτζίνγκ, για να αποκτήσετε εικόνα για τις 6 μεγάλες συνοικίες της, οι οποίες παρουσιάζονται στον οδηγό.

- Πρακτικές πληροφορίες και συμβουλές για να ζήσετε στο ρυθμό της πόλης!

- Επιλεγμένες διευθύνσεις για κάθε συνοικία (εστιατόρια ?ταξινομημένα με αύξουσα σειρά τιμής- καφέ, μπαρ, καταστήματα), επιλεγμένες τοποθεσίες και μνημεία και σχετικούς χάρτες για να εντοπίζετε εύκολα και άμεσα το μέρος που σας ενδιαφέρει.

- Συγκοινωνιακό χάρτη και όλες οι χρήσιμες πληροφορίες για τις μετακινήσεις σας στην πόλη.

- Επιλεγμένα ξενοδοχεία ταξινομημένα κατά κατηγορία τιμής.

- Ευρετήριο προκειμένου να βρίσκετε εύκολα τους δρόμους, τα μνημεία και τα προτεινόμενα για επίσκεψη μέρη που παρουσιάζονται στον οδηγό.

Στη Συλλογή «Χαρτοπόλεις» κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Ταξιδευτής με την εγγύηση των εκδόσεων Gallimard: Άμστερνταμ, Βαρκελώνη, Βενετία, Βιέννη, Βρυξέλλες, Κωνσταντινούπολη, Λονδίνο, Μαδρίτη, Ν. Υόρκη, Παρίσι, Ρώμη, Πράγα, Βερολίνο, Βουδαπέστη, Λισσαβώνα, Πεκίνο.