Natty Bo & Locomondo στο Principal Club Theater

02.02.2008
O ιδρυτής των Ska Cubano, Natty Bo, και οι δικοί μας Locomondo, σε live "κόντρες" το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στο Principal Club Theater Θεσσαλονίκης.
Τι: Natty Bo (Ska Cubano) & Locomondo
Πού: Principal Club Theater, Θεσσαλονίκη
Πότε: Σάββατο 2 Φεβρουαρίου
Είσοδος: 15 ευρώ (προπώληση στα Metropolis)
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00
Σχετικά Links: www.myspace.com/principalclub

O ιδρυτής των Ska Cubano, Natty Bo, και οι δικοί μας Locomondo, σε live "κόντρες" το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στο Principal Club Theater Θεσσαλονίκης.

Η εκρηκτική Κούβα και η θερμή Τζαμάικα του Natty Bo σε ρυθμούς ska, mambo, reggae, son, calypso και jazz...

Μαζί του στη σκηνή οι Locomondo, με έκτακτη συμμετοχή των Αντώνη Ανδρέου (πνευστά), Γιώργου Μακρής (γκάιντα) και Δημήτρη Γάσιας (βιολί).

Ο Νatty Bo (κατά κόσμον Nathan Lerner) είναι από τις βασικές μορφές της βρετανικής, αλλά και διεθνούς ska σκηνής, όντας και ηγετικό μέλος του λονδρέζικου συγκροτήματος Top Cats, αλλά και πρώην μέλος των Trojans. Ασχολείται με το είδος από τα δέκα του χρόνια και έχει καταξιωθεί με τις συνεργασίες του με όλα τα ονόματα της ska, με πιο ξεχωριστή την παρουσία του δίπλα στους φίλους του, Skatalites. Περνά μεγάλο μέρος του χρόνου του στο Σαντιάγο της Κούβας, όπου θεωρεί ότι βρίσκονται οι πνευματικές του ρίζες και εμπνέεται τις συνθέσεις του. Πέρα από παραγωγός, μουσικός διευθυντής, συνθέτης και τραγουδιστής των Ska Cubano, είναι ταυτό-χρονα ζωγράφος και γλύπτης, πετυχημένος dj, εκπληκτικός χορευτής (υπήρξε ακόμη και καλλιτέχνης σε τσίρκο) και εν γένει μια χειμαρρώδης προσωπικότητα! Η άψογη εμφάνισή του ξεχωρίζει για τα κομψά κοστούμια και το ρετρό στιλ της.