Το Broadway υποκλίνεται στη Scarlett

04.02.2010
Όπως είχαμε ξαναπεί, η Scarlet Johansson έκανε το ντεμπούτο της στο Broadway παίζοντας στο έργο «Ψηλά από τη γέφυρα» εντυπωσιάζοντας και τους πιο δύσπιστους κριτικούς.

Όπως είχαμε ξαναπεί, η Scarlet Johansson έκανε το ντεμπούτο της στο Broadway με το έργο του Arthur Miller «Ψηλά από τη γέφυρα» εντυπωσιάζοντας και τους πιο δύσπιστους κριτικούς. Όμως το καλύτερο της υπόθεσης ήταν ότι κατάφερε να πείσει τους συνάδελφους της πως δεν είναι απλώς μια ωραία σταρ αλλά μπορεί να παίξει και καλά. Ειδικά σ ένα χώρο όπως το θέατρο δεν είναι εύκολα να πετύχεις κάτι τέτοιο αφού εκεί οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγαλύτερες.

Στην πρεμιέρα του έργου οι συμπρωταγωνιστές της είπαν μες τον ενθουσιασμό τα καλύτερα για την ερμηνεία της όπως ο Liev Schreiber που δήλωσε «Δεν περίμενα η Scarlett να έχει τέτοια ψυχραιμία , επαγγελματισμό και θάρρος Είμαι τόσο χαρούμενος γι αυτήν επειδή πιστεύω ότι ήταν εκπληκτική σήμερα..». Ενώ ο Michael Christopher συμπληρώνει πως γι’ αυτόν είναι το απόλυτο θαύμα. Πατήστε το play και δείτε τι λένε οι υπόλοιποι αλλά και η ίδια η Scarlett..

Κική Παπαδοπούλου