Η ζωή του Τένεσι Ουίλιαμς στην «Τεχνόπολις»

01.02.2010
Ένα σπονδυλωτό έργο με τίτλο «Βelle Reve» και άξονα τη ζωή του Τένεσι Τένεσι Ουίλιαμς, παρουσιάζει η θεατρική ομάδα "ΤΕΧΝΙΚΟ" με την υποστήριξη της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων από την 1η Φεβρουαρίου έως τις αρχές Μαρτίου.

Ένα σπονδυλωτό έργο με τίτλο «Βelle Reve» και άξονα τη ζωή του Τένεσι Ουίλιαμς, παρουσιάζει η θεατρική ομάδα "ΤΕΧΝΙΚΟ" με την υποστήριξη της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων από την 1η Φεβρουαρίου έως τις αρχές Μαρτίου.

Η αμφιλεγόμενη προσωπικότητα του συγγραφέα γίνεται πηγή έμπνευσης για την ομάδα «ΤΕΧΝΙΚΟ», που ιδρύθηκε το 2009 και αποτελείται από νέους ηθοποιούς, που έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με το ευρύ κοινό, διεκδικώντας μια θέση στην σύγχρονη θεατρική πραγματικότητα. Την απαρτίζουν οι: Ρομπέρτα Βέγκα, Μαίρη Κάλφα, Γιώργος Καπινιάρης, Νέλλη Μποφίλιου, Εργίνα Παπαδάκη, Γιάννης Πηλιούρας και Γιάννης Σουλάκης.

Πρόκειται για μια παράσταση εμπνευσμένη από μονόπρακτα και γνωστά θεατρικά έργα του μεγάλου Αμερικανού συγγραφέα όπως: «Λεωφορείο ο πόθος», «Λυσσασμένη γάτα», «Το πορτραίτο μιας μαντόνας», «Γυάλινος κόσμος», «Λαίδη Φθεϊροζόλ», «Το σκοτεινό δωμάτιο» και «Το γλυκό πουλί της νιότης», αποσπάσματα των οποίων θα παρουσιαστούν σε μετάφραση Ερρίκου Μπελιέ και σκηνοθεσία Θωμά Γκαγκά.

«Η «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων πιστή στην αγάπη της για τους νέους καλλιτέχνες «αγκαλιάζει» μια ακόμα προσπάθεια, αυτή τη φορά στην υποκριτική τέχνη», τονίζει σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Φώτης Ιγνατίου.

Επιμέλεια κίνησης-χορογραφίες: Δημήτρης Μόσχος
Κοστούμια: «ΒΕΣΤΙΑΡΙΟ»
Μουσική: Θέμης Καραμουρατίδης

Το τραγούδι, ειδικά γραμμένο για την παράσταση, σε στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου ερμηνεύει η Νατάσσα Μποφίλιου.

Ώρα έναρξης παραστάσεων: 21.00
Τιμή εισιτηρίου: 10€
Τηλέφωνο επικοινωνίας - κρατήσεων εισιτηρίων: 6978724736
Κάθε Δευτέρα και Τρίτη (αίθουσα «Τάκης Παπατσώνης», Πειραιώς 100, Γκάζι).