Σε συνά- DISA στο Κολωνάκι!

14.11.2007
Τι θέλει μία παρέα γυναικών που μόλις έχουν τινάξει την πιστωτική τους κάρτα στον αέρα με ψώνια στο Κολωνάκι; Σαν άλλη... τετράδα ομοούσιων του «Sex and the city» να πάνε σε ένα ήσυχο στέκι, να χαλαρώσουν

Τι θέλει μία παρέα γυναικών που μόλις έχουν τινάξει την πιστωτική τους κάρτα στον αέρα με ψώνια στο Κολωνάκι; Σαν άλλη... τετράδα ομοούσιων του «Sex and the city» να πάνε σε ένα ήσυχο στέκι, να χαλαρώσουν, να μιλήσουν για τα ψώνια που έκαναν, για τον γκόμενο που απασχολεί τη μία από αυτή και να πιούν το Cosmopolitan τους. Τι θέλει ένας άνδρας που βρέθηκε στο Κολωνάκι για επαγγελματική υποχρέωση ή πρόκειται να συναντήσει έναν φίλο μετά από καιρό; Ένα ήσυχο μέρος για να μπορέσουν να κουβεντιάσουν, αλλά και να... χαζέψουν τις ωραίες κοπέλες που στάθηκαν να πιούν έναν καφέ.

Η καλύτερη επιλογή, λοιπόν, για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις είναι το DISA, στην Σκουφά. Αν και μετράει μόλις ένα μήνα «ζωής» έχει καταφέρει να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον πολλών περαστικών και φίλων της περιοχής, από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Γιατί όχι, μέχρι και το πρωί της επόμενης μέρας, αφού το DISA «μεταμορφώνεται» σε κλαμπ και η διασκέδαση μπορεί να τραβήξει μέχρι τις πρωινές ώρες. Διάθεση να υπάρχει, διότι για το κέφι εγγυώνται οι άνθρωποι του μαγαζιού, που με κέφι και μεράκι έφτιαξαν έναν εκπληκτικό και μοντέρνο χώρο.

Τα χρώματα δεσπόζουν παντού, ενώ δένουν αρμονικά μεταξύ τους. Στο πατάρι λειτουργεί το εστιατόριο και ο χώρος είναι ζεστός και ήσυχος για να απολαύσεις όλες τις ώρες της μέρας το γεύμα σου. Προτιμήστε το πιάτο Πέννες Gorgonzola (πέννες, λευκή σάλτσα, παρμεζάνα, gorgonzola), ενώ μην πείτε όχι σε κανένα από τα γλυκά του DISA.

- Από την Πέμπτη 8/11 και κάθε Πέμπτη βράδυ το café - bar restaurant Disa και ο Ρυθμός 9,49 διοργανώνουν «Greek nights event».
- Κάθε Τρίτη & Πέμπτη ζήστε τη δική σας... Happy Hour (18.00 - 22.00) με το ποτό να κοστίζει μόνο 6 ευρώ!
- Τις καθημερινές από τις 14.00 έως τις 17.00 στο εστιατόριο υπάρχει 10% έκπτωση σε όλα τα πιάτα.



DISA: Σκουφά 48, Κολωνάκι
Τηλ. 210 - 3630045

Δ. Ζ.