H Golfo 2.3 beta στο θέατρο του Μύλου

22.10.2009
Το «Θεσσαλικό Θέατρο», παρουσιάζει την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, στο Θέατρο του Μύλου, την παράσταση "Golfo 2.3 beta" του Σπύρου Περεσιάδη.
Το «Θεσσαλικό Θέατρο», παρουσιάζει την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, στο Θέατρο του Μύλου, την παράσταση "Golfo 2.3 beta" του Σπύρου Περεσιάδη. Από την Εταιρία Θεάτρου «ΧΩΡΟΣ», σε σκηνοθεσία Σίμου Κακάλα, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ με Μονόπρακτα θεατρικά έργα.

Πρόκειται για το γνωστό δραματικό ειδύλλιο, του οποίου το κείμενο ακούγεται αυτούσιο σε μια παράσταση που έχει υιοθετήσει την αισθητική των ιαπωνικών κόμικ μέσα από το εικαστικό και κινησιολογικό της μέρος. Μάσκες, video art, θέατρο σκιών είναι τα ετερόκλητα χαρακτηριστικά της Γκόλφω που αναμείχθηκαν με ιδιαίτερη αρμονία προβάλλοντας και αναδεικνύοντας αυτό το κλασσικό έργο. Η Γκόλφω σημειώνει, από το 2004 που πρωτοπαρουσιάστηκε στην Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών, μέχρι και σήμερα, πέντε διαφορετικές εκδοχές και πάνω από 280 παραστάσεις σε περιοδεία τόσο στην ελληνική περιφέρεια όσο και σε διεθνείς διοργανώσεις (Καναδά, Φιλανδία, Πολωνία, Ρουμανία κ.τ.λ)

Παίζουν: Έλενα Μαυρίδου (Γκόλφω, Ζήσης), Θεόδωρος Οικονομίδης (Τάσος, Κίτσος), Δήμητρα Κούζα (Άγγλος Λόρδος, Γιάννος, Σταυρούλα). Διεύθυνση Παραγωγής : Στέλα Τενεκετζή.

Info

Τι: Παράσταη "Golfo 2.3 beta"

Που Θέατρο του Μύλου, Λάρισα

Πότε: Παρασκευή 30 Οκτωβρίου