On Geekdom στο Μπενάκη

10.07.2007
Σαράντα δύο καλλιτέχνες από την πρώην Σοβιετική Ένωση παρουσιάζουν τα έργα τους στο Νέο Kτήριο του Μουσείου Μπενάκη μέχρι και τις 29 Ιουλίου. Η έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Art Athina 2007, της Διεθνούς Συνάντησης Αιθουσών Σύγχρονης Τέχνης.
Σαράντα δύο καλλιτέχνες από την πρώην Σοβιετική Ένωση παρουσιάζουν τα έργα τους στο Νέο Κτήριο του Μουσείου Μπενάκη μέχρι και τις 29 Ιουλίου. Η έκθεση On Geekdom πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Art Athina 2007, της Διεθνούς Συνάντησης Αιθουσών Σύγχρονης Τέχνης.

Όσο η χρονική απόσταση που μας χωρίζει από την πτώση του τείχους του Βερολίνου μεγαλώνει, τόσο πιο επιτακτική γίνεται η ανάγκη να κατανοήσουμε το παρελθόν, έτσι όπως αυτό εμφανίζεται τόσο σε έργα Ρώσων καλλιτεχνών, όσο και στην τέχνη των Βαλτικών χωρών, το ιστορικό παρελθόν των οποίων προσπαθεί η επίσημη πολιτική να διαγράψει. Την έκθεση επιμελείται ο Victor Missiano Εκδοχές της θα πραγματοποιηθούν επίσης στο Art Museum Kumu του Ταλίν (Εσθονία), στο Centro d ' Arte Contemporanea του Prato (Ιταλία) και στο Kiasma Museum του Ελσίνκι (Φινλανδία).

Διοργάνωση:
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αιθουσών Τέχνης (ΠΣΑΤ), W-Art και HELEXPO. Υπό την αιγίδα και με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού (ΥΠΠΟ).

Αθήνα, Μουσείο Μπενάκη,
Κτήριο οδού Πειραιώς
Έως 29/7/2007
Τετάρτη, Πέμπτη, Κυριακή: 10:00 - 18:00
Παρασκευή, Σάββατο: 10:00 - 22:00