Expression room από τον Pluto στο Club 22!

10.10.2001
Εννέα χαρακτηριστικοί πίνακες του πρωτοεμφανιζόμενου εικαστικού δημιουργού Pluto ( Γιάννης Φούλιας) συναντούν το αθηναϊκό κοινό στην πρώτη ατομική του έκθεση στο Club 22. Στους ζωγραφικούς του πίνακες ο Pluto παίζει με τα χρώματα και τα σχήματα, επηρεάζεται από τον σουρεαλισμό και την αισθητική των κόμικ και δημιουργεί το πρωτότυπο και εντελώς προσωπικό του ιδίωμα. Στόχος του όχι να διηγηθεί μία ιστορία, αλλά να αιχμαλωτίσει τις αισθήσεις.
Εννέα χαρακτηριστικοί πίνακες του πρωτοεμφανιζόμενου εικαστικού δημιουργού Pluto ( Γιάννης Φούλιας) συναντούν το αθηναϊκό κοινό στην πρώτη ατομική του έκθεση στο Club 22.
Στους ζωγραφικούς του πίνακες ο Pluto παίζει με τα χρώματα και τα σχήματα, επηρεάζεται από τον σουρεαλισμό και την αισθητική των κόμικ και δημιουργεί το πρωτότυπο και εντελώς προσωπικό του ιδίωμα. Στόχος του όχι να διηγηθεί μία ιστορία, αλλά να αιχμαλωτίσει τις αισθήσεις. Αντλώντας υλικό από το όνειρο και τη φαντασία, τις ψευδαισθήσεις και τις φαντασιώσεις, ο Pluto μας ξεναγεί στο δικό του σύμπαν, όπου τα έντονα χρώματα και οι γραμμές "συνομωτούν" για να ξεπεράσουν τα όρια της λογικής.
Ο Pluto είναι αυτοδίδακτος. Συμμετείχε στο Trash Art στο Γκάζι (Ιούνιος 2001) και σε ομαδική έκθεση στο Κέντρο Τέχνης "Φιλοχωρία" στη Σαντορίνη ( Αύγουστος 2001). Αυτή είναι η πρώτη ατομική του έκθεση.

Διάρκεια έκθεσης: 11 Οκτωβρίου- 7 Νοεμβρίου

To Club 22 βρίσκεται στην οδό Βουλιαγμένης 22 στην Αθήνα.
Δείτε το εβδομαδιαίο κινηματογραφικό πρόγραμμα του club και το μουσικό!