Βeer Academy: Tο στέκι της μπύρας

09.10.2001
Eίστε λάτρεις της μπύρας, όταν μάλιστα συνοδεύεται από καλό φαγητό... Τότε το Beer Academy είναι το ιδανικό μέρος για σας. Μέσα σε ένα άνετο και συγχρόνως πολυτελές περιβάλλον τo restaurant του Beer Academy μας δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσουμε πάνω από 300 ετικέτες μπύρας.
Eίστε λάτρεις της μπύρας, όταν μάλιστα συνοδεύεται από καλό φαγητό... Τότε το Beer Academy είναι το ιδανικό μέρος για σας. Μέσα σε ένα άνετο και συγχρόνως πολυτελές περιβάλλον τo restaurant του Beer Academy μας δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσουμε πάνω από 300 ετικέτες μπύρας. Ιδιαίτερη επιτυχία γνωρίζουν η Duvel (Διάβολος) και η Fraoch -αποκλειστικότητα του Beer Academy-, ενώ αγαπημένη των γυναικών είναι η Lapin Kulta.

H μεγάλη ποικιλία της μπύρας, όμως, δεν είναι το μοναδικό που θα βρείτε στο Beer Academy, αφού τα πιάτα του είναι εξίσου εντυπωσιακά. Το κότσι, το οσσομπούκo, το leberkaese, καθώς και οι υπόλοιπες νοστιμιές με λιτές γαρνιτούρες είναι τα ιδανικά πιάτα για να συνοδέψουν τη γεύση της μπύρας με ένα μοναδικό τρόπο.

Aποδεχτείτε τη γευστική πρόκληση του Beer Academy και το σίγουρο είναι ότι δε θα φύγετε δυσαρεστημένοι.

Βeer Academy: Αγ. Ιωάννου 100, Αγ. Παρασκευή
Τηλέφωνο 6007913
Καθημερινά 1.00 έως αργά το βράδυ
Τιμή κατ' άτομο 4000-5000

Εκτός από την Αγ. Παρασκευή, τα Beer Academy σας περιμένουν στη Γλυφάδα, τον Πειραιά, τη Νέα Σμύρνη, το Χαλάνδρι, την Ηλιούπολη, το Μπουρνάζι, τη Χαλκίδα και τη Θεσσαλονίκη.