Το Θέατρο Δωματίου μας λέει ''ΝΑΙ''

04.10.2001
Το "Θέατρο Δωματίου" ανεβάζει στις 22 Οκτωβρίου στο Θέατρο ΗΒΗ το "ΝΑΙ", ένα έργο βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Μαργαρίτας Καραπάνου. Ένα έργο για την ακραία καθημερινότητά μας μέσα στην πόλη και τις διεξόδους που ψάχνουμε για να επιβιώσουμε μέσα στους τρελούς ρυθμούς της.
Αγοραμανία, ροζ τηλέφωνα, ψυχανάλυση, περιστασιακό sex, ψυχοφάρμακα, είναι καταστάσεις που οι περισσότεροι βιώνουν στη σημερινή Αθήνα.
Για όλα αυτά, αλλά και για πολλά άλλα μας μιλάει το "ΝΑΙ", ένα έργο βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Μαργαρίτας Καραπάνου, που στις 22 Οκτωβρίου ανεβαίνει στο Θέατρο ΗΒΗ από την ομάδα "Θέατρο Δωματίου".

Μέσα από την κεντρική ηρωίδα του έργου, τη Λώρα, βλέπουμε - στον υπερβολικό βαθμό πάντα - κομμάτια και καταστάσεις του εαυτού μας ή των διπλανών μας που λίγο ή πολύ μας είναι οικεία.
Το ταξίδι της Λώρας, που θεραπεύεται γνωρίζοντας την αγάπη και τον αληθινό έρωτα, θα μπορούσε να είναι και δικό μας ταξίδι. Ακόμη και στις πιο άγριες στιγμές, μας κλείνει το μάτι με χιούμορ και ψιθυρίζει "ΝΑΙ".
Ένα έργο για την ακραία καθημερινότητά μας μέσα στην πόλη και τις διεξόδους που ψάχνουμε για να επιβιώσουμε μέσα στους τρελούς ρυθμούς της.

Σκηνοθεσία: Άντζελα Μπρούσκου
Σκηνικά - Κοστούμια: Άντζελα Μπρούσκου
Μουσική: Νίκος Πατρελάκης
Παίζουν: Άντζελα Μπρούσκου, Παρθενόπη Μπουζούρη

Ημέρες παραστάσεων: Δευτέρα - Τρίτη 21.30 και Σάββατο 19.30
Τιμές εισιτηρίων: 5.000 δρχ., 3.500 δρχ. (φοιτητικό)

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου.
Πληροφορίες για κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα: 3216382, 3215127 και 3212263