Οι «ADRENALINA SON» στο Cubanita!

26.06.2006
Το Cubanita φιλοξενεί τους «ADRENALINA SON» το νέο 5μελές νεανικό συγκρότημα από το Μπουένος Άϊρες και μας υπόσχεται «καυτές» καλοκαιρινές νύχτες
Το Cubanita φιλοξενεί τους «ADRENALINA SON» το νέο 5μελές νεανικό συγκρότημα από το Μπουένος Άϊρες και μας υπόσχεται «καυτές» καλοκαιρινές νύχτες με τα «τραπεζάκια έξω» και το κέφι να κυριαρχεί μέσα στο ξεχωριστό latin club του Ψυρρή. Οι «ADRENALINA SON» μας ήρθαν από την Αργεντινή και αποτελείται από 5 νεαρά άτομα με τα κλασικά ακούσματα : Salsa, merengue, timba, cha cha, reggaetone και Latin rap κ.α.

Ξεχωριστή είναι η δική τους ερμηνεία σε γνωστές εμπορικές επιτυχίες της λάτιν μουσικής ! Το συγκρότημα «ADRENALINA SON» εμφανίζεται κάθε βράδυ (εκτός από την Δευτέρα, όπου γίνεται «Ρεγκετόν Party») προσφέροντας ένα καταπληκτικό θέαμα και δημιουργώντας ένα μοναδικό ερωτικό κλίμα ...με μουσική και χορό. Είναι το πλέον πρωτοποριακό Latin άκουσμα που έχει περάσει από την Ελλάδα. Οι ADRENALINA SON αποδίδουν την παραδοσιακή Latin μουσική ενσωματωμένη με rap και reggaetone. Ακουστική πανδαισία με ατελείωτο beat και χορό.

Το συγκρότημα αποτελείται από τους: Patricio Fontana - Πλήκτρα, Luca Gonzales - Μπάσο Demian Gomez - Λάτιν ντράμς, Claudia Telada - Τραγούδι, Massimo Petrone - Κόνγκας, τραγούδι. Ιδρυτής ο Massimo Petrone, με δύο CD στο ενεργητικό τους : ALAS PARA VOLAR - progressive Latin κομμάτια και SALSA - παραδοσιακά Latin κομμάτια. Το γκρουπ έχει 5χρονη συνεργασία με την SUSANA JIMENEZ (της Εθνικής Τηλεόρασης της Αργεντινής).

Το εστιατόριο «κατεβαίνει» στον κήπο δίπλα στη μουσική σκηνή ενώ το club συνεχίζει... ακάθεκτο την μουσική του πορεία μέσα στο Cubanita. Ένας ξεχωριστός κατάλογος με σαλάτες, ορεκτικά, κυρίως πιάτα από την Κούβα και όχι μόνο, επιδόρπια και μοναδικά κοκτέιλς σας περιμένει στο εστιατόριο σε προσιτές τιμές. Το σκηνικό δεν θα ήταν ολοκληρωμένο δίχως τα δροσιστικά κοκτέιλ όπως τα mojito, τα pina colada κλπ αλλά και τις εξωτικές χορεύτριες που ξεσηκώνουν όλους τους παρευρισκόμενους κάθε βράδυ!

Cubanita: Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή
Τηλ. 210- 3314605