Τη Δευτέρα με τη "Θηλή στο Στόμα"!

24.04.2009
Μια πολύ ιδιαίτερη μουσική παράσταση στήνουν στο Almaz τις Δευτέρες 27 Απριλίου και 4 Μαΐου ο Γιώργος Στεφανακίδης, η Μαίρη Στεφανακίδη και η Εβελίνα Αραπίδη. Μια παράσταση, μια συναυλία, μια ιστορία.. όπου τα τραγούδια συναντούν την πρόζα και ο μουσικός την ηθοποιό.
Μια πολύ ιδιαίτερη μουσική παράσταση στήνουν στο Almaz τις Δευτέρες 27 Απριλίου και 4 Μαΐου ο Γιώργος Στεφανακίδης, η Μαίρη Στεφανακίδη και η Εβελίνα Αραπίδη.

Μια παράσταση, μια συναυλία, μια ιστορία.. όπου τα τραγούδια συναντούν την πρόζα και ο μουσικός την ηθοποιό. Πρόκειται για ένα remix στην ψυχολογία μιας καθημερινής γυναίκας. Επί σκηνής μια ξανθιά, μια μελαχρινή και ένας (πάντα απαραίτητος) άντρας. Και οι τρεις μαζί αφηγούνται την ιστορία μιας γυναίκας, μπλέκοντας αρμονικά ρυθμούς, μελωδίες, στίχους, λέξεις.

Η παράσταση είναι φτιαγμένη με ένα laptop, μια κιθάρα, δυο φωνές. Electronica διασκευές παλιών και καινούργιων τραγουδιών-soundtrack στη ζωή μιας γυναίκας που ακούγοντάς τα... μας λέει την ιστορία της, τη ζωή της..! Ακούγονται τραγούδια που έχουμε ξανακούσει, όπως δεν τα έχουμε ξανακούσει και ιστορίες που έχουν χιλιοειπωθεί όπως ακριβώς μας τις είπαν!

Συντελεστές:
Εβελίνα Αραπίδη (ηθοποιός)
Μαίρη Στεφανακίδη (τραγούδι)
Γιώργος Στεφανακίδης (κείμενα, laptop, κιθάρα, διασκευές)

Almaz: Τριπτολέμου 12, Γκάζι.
τηλ. 210.3474763 / 694.8585585
www.almaz.gr