Ας μιλήσουμε για άντρες!

04.03.2009
Ο άντρας απών - η γυναίκα αποκαλύπτεται. Η παράσταση ανοίγει πεδία παθών όπου ειρωνεία, γέλιο και κλάμα αναμειγνύονται για να μας κάνουν απτές τις αντιφάσεις της καθημερινότητας. Η παράσταση ψηλαφίζει το αιώνιο θέμα: τη σχέση των δύο φύλων. Όταν απουσιάζει το ένα, το άλλο δεν σταματά να το αναφέρει, να του απευθύνεται νοερά, να το καλεί και να το καταρρακώνει, να το λατρεύει και να του καταλογίζει.

«Ας μιλήσουμε για άντρες»! H πρώτη θεατρική παρουσία της διακεκριμένης Ελληνίδας συγγραφέως Ευρυδίκης Τρισόν-Μιλσανή που ζει και δημιουργεί στο Παρίσι.

Ο άντρας απών - η γυναίκα αποκαλύπτεται. Η παράσταση ανοίγει πεδία παθών όπου ειρωνεία, γέλιο και κλάμα αναμειγνύονται για να μας κάνουν απτές τις αντιφάσεις της καθημερινότητας.

Η παράσταση ψηλαφίζει το αιώνιο θέμα: τη σχέση των δύο φύλων .΄Oταν απουσιάζει το ένα, το άλλο δεν σταματά να το αναφέρει, να του απευθύνεται νοερά, να το καλεί και να το καταρρακώνει, να το λατρεύει και να του καταλογίζει. Ο άντρας απών η γυναίκα αποκαλύπτεται.

Δύο μονόλογοι, Το Σιδέρωμα και Η Φωτογραφία, κι ένα μονόπρακτο σε 3 εικόνες, Ο ποθητός Εραστής ανοίγουν πεδία παθών όπου ειρωνεία, γέλιο και κλάμα ανακατεύονται με μπρίο για να μας κάνουν απτές τις αντιφάσεις της καθημερινότητας.

Οι γυναίκες- συντελεστές της παράστασης:
Συγγραφέας
: Ευριδίκη Τρισόν - Μιλσανή
Σκηνοθέτις: Ανδρομάχη Μοντζολή
Σκηνικά-κοστούμια: Λίνα Καρανικολάου
Μουσική επιμέλεια: Γωγώ Ατζολετάκη
Σχεδιασμός Φωτισμών: Χριστίνα Θανάσουλα

Ηθοποιοί: Τερέζα Λουίζου, Όλγα Μουργελά

θα μιλήσουν με το δικό τους τρόπο για τους ,άντρες. Πρόκειται για μια γυκαικεία (;) υπόθεση.

Κάθε Κυριακή & Δευτέρα 9:30μ.μ.από 16/3/2009

ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ / ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΚΗΝΗ:

Γεννηματά 20 - Αμπελόκηποι / 210-6929090