Πάμε σινεμά για...φαγητό;

28.01.2004
Λίγο το κρύο, λίγο τα βραβεία του Θείου Όσκαρ που είναι προ των πυλών και οι περισσότεροι πυκνώνουμε τις επισκέψεις μας στις σκοτεινές αίθουσες. Τώρα τα εστιατόρια Cubanita, Red Marrakesh και Grappa's
Λίγο το κρύο, λίγο τα βραβεία του Θείου Όσκαρ που είναι προ των πυλών και οι περισσότεροι πυκνώνουμε τις επισκέψεις μας στις σκοτεινές αίθουσες. Τώρα τα εστιατόρια Cubanita, Red Marrakesh και Grappa's προσφέρουν την ευκαιρία στους κινηματογραφόφιλους που επιλέγουν τις αίθουσες ΙΝΤΕΑΛ, ΟΠΕΡΑ, ΕΜΠΑΣΣΥ & ΑΤΤΙΚΟΝ, να απολαύσουν ένα δείπνο στους χώρους τους, έχοντας δώρο ένα μπουκάλι κρασί Σιγάλας της Σαντορίνης.

Τα Cubanita (Καραϊσκάκη 28 - Ψυρρή, τηλ: 210- 3314605), Red Marrakesh ( Αγαθάρχου 3 -Ψυρρή, τηλ: 210- 3317646), & Grappa's (Σπευσίππου 30 - Κολωνάκι, τηλ: 210- 7233348) του Ομίλου Παπακώστα, για ακόμη μία φορά βρίσκονται κοντά στους φίλους του κινηματογράφου και μας εκπλήσσουν ευχάριστα.

Με την πρότασή τους μπορεί κάποιος να απολαύσει την αγαπημένη του ταινία και αμέσως μετά κουβανέζικες, μαροκινές ή ιταλικές γεύσεις ανάλογα με τη διάθεση και την...ταινία που έχει δει! Το μόνο που χρειάζεται είναι μία τηλεφωνική κράτηση και το πρόγραμμα του κινηματογράφου, ώστε να κερδίσετε το δώρο σας. Η προσφορά ισχύει κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη.