Ο "Μεσσίας" της γεύσης!

12.01.2004
Ένα χρόνο ζωής μετράει το MESSIAH, το οποίο μέσα στο διάστημα αυτό έχει καταφέρει να αποτελεί - μαζί με το Rock - το hot spot του Κολωνακίου. Ο χώρος προσφέρεται για καφέ και φαγητό και την ημέρα καθώς το ισόγειο είναι ανοιχτό, ενώ στο υπόγειο λειτουργεί το μπαρ.
Ένα χρόνο ζωής μετράει το MESSIAH, το οποίο μέσα στο διάστημα αυτό έχει καταφέρει να αποτελεί - μαζί με το Rock - το hot spot του Κολωνακίου. Ο χώρος προσφέρεται για καφέ και φαγητό και την ημέρα καθώς το ισόγειο είναι ανοιχτό, ενώ στο υπόγειο λειτουργεί το μπαρ. Στο MESSIAH μαζεύεται όλος ο καλός ο κόσμος αφού είναι το ιδανικό μέρος για celebrities αλλά και πλούσιους εργένηδες (ακούνε οι νύφες της πόλης;). Τα, δε, απογεύματα του Σαββάτου γίνεται ο μεγάλος πανικός, όπου όλοι πίνουν και χορεύουν μέχρι τελικής πτώσης.

Ο Χώρος
Το ισόγειο είναι σε γήινα χρώματα με το ξύλο να κυριαρχεί στο χώρο. Οι καναπέδες είναι μαύροι κι έρχονται σε αρμονική αντίθεση με τις καρέκλες που είναι λευκές. Το υπόγειο, πάλι, είναι πιο σκοτεινό με ιδιαίτερη προσωπικότητα.

Η Κουζίνα
Το μενού είναι απλό με έμφαση στη διεθνή κουζίνα. Βέβαια, από αυτό δε λείπουν οι μεσογειακές γεύσεις, ενώ υπάρχουν και εξωτικές πινελιές.

Η Μουσική
Στο ισόγειο η μουσική κινείται σε mainstream ρυθμούς. Το μεσημέρι είναι πιο χαλαρή, ενώ όσο περνάει η ώρα οι ρυθμοί ανεβαίνουν. Τότε είναι που μπαίνουν κι ελληνικά κομμάτια. Στο υπόγειο εννοείται πως τα beats είναι ανεβασμένα....

Πλουτάρχου & Καρνεάδου 25 -29, Κολωνάκι
Τηλ: 210 - 7294290/1