Κλασικά "Eat at Milton's"!

12.01.2004
Το "Eat At Milton' s" είναι ένα all time classic εστιατόριο που εδώ και χρόνια αποτελεί σταθερή επιλογή - για τις γυναικοπαρέες κυρίως - στο χώρο του φαγητού. Το στέκι της οδού Αδριανού, αν και αυθεντία στο είδος του
Το "Eat At Milton' s" είναι ένα all time classic εστιατόριο που εδώ και χρόνια αποτελεί σταθερή επιλογή - για τις γυναικοπαρέες κυρίως - στο χώρο του φαγητού. Το στέκι της οδού Αδριανού, αν και αυθεντία στο είδος του, δεν φοβάται να ρισκάρει και να παίξει με νέες γεύσεις, που στο τέλος κερδίζουν τον κόσμο του.

Ο Χώρος
Η διακόσμηση είναι λιτή και συγχρόνως μοντέρνα. Το λευκό κυριαρχεί στο χώρο ενώ σε συνδυασμό με το γαλάζιο που "παίζει" στο ταβάνι και το πάτωμα δημιουργείται μία φωτεινή κι ευχάριστη ατμόσφαιρα. Γενικά, πρόκειται για έναν πολύ clean χώρο.

Η Κουζίνα
Η κουζίνα του "Milton's" είναι fusion, δηλαδή περιλαμβάνει γεύσεις από όλο τον κόσμο. Ωστόσο, εδώ όχι μόνο δεν απουσιάζει το στοιχείο από την Μεσογειακή κουζίνα, αλλά είναι εντονότατο. Το φιλέτο κοτόπουλο γεμιστό με γαρίδες και πέστο βασιλικού (συνοδεύεται με σος βελουτέ λεμονιού και noodles) είναι μία πρόταση που αξίζει να δοκιμάσετε. Από τις 8 Ιανουαρίου έχουν προστεθεί στο μενού κάποια εποχιακά πιάτα - σε προσιτές τιμές - για τους φαν του "τρώω με τα χέρια".


Αδριανού 91, Πλάκα
Τηλ: 210 - 3249129