"Οργισμένα νιάτα" στο θεάτρο Κιβωτός!

22.12.2003
"Τα οργισμένα νιάτα" του John Osborne, ένα έργο ανατρεπτικό, διαχρονικό και βαθιά ανθρώπινο παρουσιάζεται στο θέατρο Κιβωτός, με πρωταγωνιστές τον Αλέξη Γεωργούλη, τη Λίνα Σακκά και το Γιώργο Χρανιώτη.
"Τα οργισμένα νιάτα" του John Osborne, ένα έργο ανατρεπτικό, διαχρονικό και βαθιά ανθρώπινο παρουσιάζεται στο θέατρο Κιβωτός από τις 26 Δεκεμβρίου.
Οι ήρωες νέοι και ασυμβίβαστοι. Εχουν βίαια συναισθήματα και αντιδράσεις. Η γλώσσα του γυμνή και επιθετική. Λειτουργούν με γνώμονα την οργή και το πάθος της ηλικίας τους, ερωτεύονται, οργίζονται και επαναστατούν. "Τα βάζουν" με τους θεσμούς τη γλώσσα και τις ιδεολογίες.

Ήρωας σύμβολο ο Τζίμι Πόρτερ (Αλέξης Γεωργούλης) νέος ζωντανός, φορέας, μίας γενιάς χωρίς αξίες, χωρίς ταυτότητα. Είναι προδομένος και ευαίσθητος, ζητάει την αλήθεια, την επικοινωνία, οργίζεται, ερωτεύεται...
Η γυναίκα του Άλισον (Λίνα Σακκά), ο φίλος του Κλίφ (Γιώργος Χρανιώτης), η Ελενα Τσαρλς (Αλεξία Καλτσίκη) μοιράζονται μαζί του την οργή και τις αγωνίες του. Πατέρας της Αλισον, ο Συνταγματάρχης Ρέντφερν (Γιώργος Τζώρτζης).

Συντελεστές:
Μετάφραση- σκηνοθεσία:
Γιάννης Ιορδανίδης
Σκηνικά-Κοστούμια: Ελλη Παπαγεωργακοπούλου
Μουσική επιμέλεια: Δημήτρης Ιατρόπουλος
Φωτισμοί: Σπύρος Καρδάρης

Πρωταγωνιστούν: Αλέξης Γεωργούλης, Γιώργος Χρανιώτης, Λίνα Σακκά, Αλεξία Καλτσίκη. Συμμετέχει ο Γιώργος Τζώρτζης

Έναρξη παραστάσεων: 26 Δεκεμβρίου

Ώρες παραστάσεων: Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή: 21.15
Σάββατο (λαϊκή), Κυριακή: 20.15
Τιμές εισιτηρίων: 21, 17, 15 ευρώ. Ειδική προσφορά: Στη βραδινή παράσταση της Πέμπτης για νέους μέχρι 25 και πάνω από 65 ετών:15 ευρώ