Πατέρα γιατί με συνέλαβες;

22.12.2003
Ενα έργο για τρομαγμένα σπερματοζωάρια, τρομαγμένους εφήβους, πανικόβλητους πενηντάρηδες και ατρόμητες γριές. Μία παράσταση αφιερωμένη στην τρομοκρατία μέσα στις σχέσεις, την τρομολαγνεία των εργαζόμενων, τις αιδοιοληψίες των μοναχικών που σερφάρουν στο "τσατ", στον τρομοκράτη χρόνο που περνάει δίχως να κοιτάζει τη δική μας χρονοναυτία (αλήθεια, αυτόν γιατί δεν τον συλλαμβάνει κανείς) αλλά και στον παμπάλαιο τρόμο του θανάτου...
Η θεατρική ομάδα των Μπουφώνων παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά το (και με καινούριους τρόμους εμπλουτισμένο) έργο της Βίλης Σωτηροπούλου "Πατέρα γιατί με συνέλαβες" στο Vanilla Club.

Ενα έργο για τρομαγμένα σπερματοζωάρια, τρομαγμένους εφήβους, πανικόβλητους πενηντάρηδες και ατρόμητες γριές. Μία παράσταση αφιερωμένη στην τρομοκρατία μέσα στις σχέσεις, την τρομολαγνεία των εργαζόμενων, τις αιδοιοληψίες των μοναχικών που σερφάρουν στο "τσατ", στον τρομοκράτη χρόνο που περνάει δίχως να κοιτάζει τη δική μας χρονοναυτία (αλήθεια, αυτόν γιατί δεν τον συλλαμβάνει κανείς) αλλά και στον παμπάλαιο τρόμο του θανάτου... Και φυσικά στον τρομοκράτη που βρίσκεται μέσα μας και παραμένει ασύλληπτος.

Σκηνές κωμικοτραγικές, τραγικές και εντελώς αστείες. Το παράλογο των σχέσεων μας αγάπης και έρωτα καθώς και οι φυσικές και μεταφυσικές μας αγωνίες στο μικροσκόπιο των Μπουφώνων.
Ενα θρίλερ της καθημερινότητας με σπονδυλωτές σκηνές και πολλή μουσικής.


Σκηνοθεσία: Βίλη Σωτηροπούλου
Σκηνογραφία: Πωλίνα Τζανάτου
Χορογραφίες: Ελεονώρα Μεγεντισίδη
Φωτισμοί: Μαρία Μαρκάκη
Παίζουν οι ηθοποιοί: Μάνος Αμανάκης, Χρήστος Βερκερούδης, Χάρις Κηλίδη, Χρυσούλα Μπαλατσούρα, Ηλίας Παπασιδέρης, Βίλη Σωτηροπούλου, Αννα Τζανακάκη, Γιούλη Τηνιακού

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:
Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο , Κυριακή: 21.30

Διάρκεια παραστάσεων: Από 18 Φεβρουαρίου- 8 Φεβρουαρίου
Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ με ποτό
Στο εντελώς καινούριο Vanilla Βar Τheater ! (Σαρρή 37, τηλ. 210-2317117)

Χορηγός: Beefeater