"Καμένα Βούρλα" από τη Δήμητρα Παπαδοπούλου

16.12.2003
Ένα διαφορετικό ριάλιτι με τίτλο "Τα καμένα βούρλα" διαδραματίζεται από τις 12 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Ήβη. Η Δήμητρα Παπαδοπούλου γράφει και ο Σταμάτης Φασουλής σκηνοθετεί μια ιστορία που συναντάμε παντού. Γιατί; Γιατί όλοι συμμετέχουν στο κυνήγι του "φαίνεσθαι". Όλοι ψάχνουν το εύκολο, το γρήγορο, τη δημοσιότητα...
Ένα διαφορετικό ριάλιτι με τίτλο "Τα καμένα βούρλα" διαδραματίζεται από τις 12 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Ήβη, στου Ψυρρή. Η Δήμητρα Παπαδοπούλου γράφει και ο Σταμάτης Φασουλής σκηνοθετεί μια ιστορία που συναντάμε παντού. Γιατί; Γιατί όλοι συμμετέχουν στο κυνήγι του "φαίνεσθαι". Όλοι ψάχνουν το εύκολο, το γρήγορο, τη δημοσιότητα. Και όσοι αντιστέκονται και κοιτούν μόνο τη ζωή τους, τρέχουν σαν αλλοπαρμένοι δεξιά και αριστερά για να τα προλάβουν όλα, ενώ χάνουν στην πορεία, όχι μόνο τη ζωή, αλλά και τον εαυτό τους. Και μετά άντε να ... ξανασυναντηθούν.

Τα πάντα λέγονται, φωτογραφίζονται, σχολιάζονται εύστοχα και καυστικά μέσα από τη ζωή ενός τηλεοπτικού παραγωγού που ψάχνει αγωνιωδώς την εκπομπή που θα φέρει "μεγάλα νούμερα" και θα τον βοηθήσει να παραμείνει στη θέση του. Η σύζυγός του, δημοσιογράφος σε "κίτρινα" έντυπα αποφασίζει να βάλει κάμερες στο σπίτι και να κάνει την ιδιωτική τους ζωή ριάλιτι, σε συνεργασία με το βοηθό του που προσπαθεί να τους ξελασπώσει. Ο αδελφός του που επιστρέφει από το Άγιον Όρος, ο γιος του με το ροκ συγκρότημά του, τους "Καβουρογαμόσαυρους", η κολλητή τους που πρέπει να κάνει σεξ για να μην πάθει οστεοπόρωση λόγω εμμηνόπαυσης κι ένα πολύ σεξουαλικό "πιπίνι" που τους ξετρελαίνει όλους, συντείνουν στο να γίνει το απόλυτο χάος.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Σταμάτης Φασουλής
Σκηνικά: Γιώργος Γαβαλάς
Κοστούμια: Έβελυν Σιούπη
Μουσική επιμέλεια: Αλέξιος Πρίφτης
Φωτισμοί: Σάκης Μπιρμπίλης

Πρωταγωνιστούν: Τάσος Χαλκιάς, Ελένη Καστάνη, Αντώνης Λουδάρος, Μάριος Αθανασίου, Θανάσης Βισκαδουράκης, Νέλλυ Πολυδεράκη, Φανή Σπανού, Νίκος Μουτσινάς, Λευτέρης Ελευθερίου, Θέμης Καίσαρης.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη ως Κυριακή στις 21.15, Σάββατο (λαϊκή) και Κυριακή 18.00
Τιμές εισιτηρίων: ευρώ 23, 25 (βραδινή Σαββάτου), 17 (λαϊκή), 15 (φοιτητικό). Κάθε Πέμπτη, για άτομα μέχρι 25 και πάνω από 65 ετών, 15 ευρώ.